Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ribo, ο… μασκοφόρος εκδικητής

Ribo, ο… μασκοφόρος εκδικητής

Μπορεί λόγω του τραυματισμού του ο Δημήτρης Ριζόπουλος στο ντεμπούτο του με την Ορεστιάδα στη Volleyleague να αγωνιστεί με προστατευτική μάσα, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει το διεθνή άσο να δείξει το… καλό του πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Ριζόπουλος αλλιώς είχε ονειρευτεί  την πρεμιέρα του στην ιστορική επιστροφή της Ορεστιάδας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, αλλά… ας όψεται ο τραυματισμός του στο League Cup Ν. Σαμαράς. Έστω κι έτσι όμως, θα είναι παρών στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την ομάδα της Κηφισιάς, καθώς χάρις στην προστατευτική μάσκα που παρέλαβε δύο μέρες πριν το ματς, δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για το ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, που κληρονόμησε από το πρόσφατο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

“Θα πρέπει να τη φοράω για περίπου ένα μήνα, αλλά το καλό είναι πως δεν με ενοχλεί καθόλου και την συνήθισα πολύ εύκολα” δήλωσε o “Ρίμπο” κατά τα… αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού του… image στο volleyplanet! Ο Έλληνας ακραίος πέρα από τα καρφιά και τα δυνατά σερβίς του, πίστευε πως θα τρόμαζε τους αντιπάλους με τη μάσκα του, αλλά στην τελευταία προπόνηση απογοητεύτηκε. “Όταν έβαλα τη μάσκα, νόμισα πως θα ήμουν κάπως… τρομακτικός για τους άλλους, ομως οι συμπαίκτες μου “έσκασαν” στα γέλια. Ελπίζω να μην γελάσει κι ο κόσμος στο γήπεδο, και να χαμογελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος πανηγυρίζοντας την πρώτη μας νίκη” συμπλήρωσε ο διεθνής ακρίτας.