ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγάλη βραδιά για τον Θανάση Μπελιγράτη

Μεγάλη βραδιά για τον Θανάση Μπελιγράτη
Στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γκαλά της CEV όπου μεταξύ άλλων τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης.
Ο κ. Μπελιγράτης τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του Ευρωπαϊκού βόλεϊ με το βραβείο Lifetime achievement award.
Εμφανώς συγκινημένος ο πολύπειρος παράγοντας στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των συλλόγων για τη συνεργασία που είχαν ολα αυτά τα χρόνια για το καλό του αθλήματος όπως και τους συναδέλφους του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Επίσης απηύθυνε ξεχωριστές ευχαριστίες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV για την τιμή που του έκαναν και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αλεξάνταρ Μπόρισιτς τονίζοντας ότι οι κοινές τους προσπάθειες έφεραν τη δημιουργία της Βαλκανικής Ένωσης.
Ο κ. Μπελιγράτης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο, ρωτήθηκε για την κορυφαία στιγμή της παραγοντικής του καριέρας και απάντησε ότι αυτό που τον ευχαριστούσε ήταν η ενασχόληση με τις νέες γενιές ενώ στάθηκε και στη φιλοξενία σπουδαίων διοργανώσεων του βόλεϊ στην Ελλάδα όπως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (1994), το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (1995) αλλά και τα αντίστοιχα μεγάλα τουρνουά του μπιτς βόλεϊ που φιλοξενήθηκαν σε Ρόδο και Ξυλόκαστρο.

Επίσης η CEV αναφέρει στην ιστοσελίδα της για τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ:
«Πρώην παίκτης, προπονητής και διεθνής διαιτητής, ο Θανάσης Μπελιγράτης έγινε στέλεχος της Ομοσπονδίας αρχικά έχοντας τη θέση του γενικού γραμματέα για 18 χρόνια. Κατόπιν ανέλαβε πρόεδρος για τα επόμενα 15 χρόνια, ενώ από το 1995 έως το 2008 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV.
Επίσης διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και Ταμίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έχοντας ενεργή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Σε αναγνώριση για την προσφορά του στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ ο Θανάσης Μπελιγράτης από το 2012 είναι επίτιμο μέλος της CEV.»
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
02/07/2022

Εκλογές στην ΕΣΑΠ

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου και σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη...
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
09/06/2022

Στη Λαμία ο ΣΦΕΕΟΠ (vds)

Την πρώτη του συνεδρίαση εκτός Αθηνών πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης καθώς την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο φιλοξενήθηκε...