Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Ο. Ηλυσιακός: Με όραμα ζωής και ελπίδα εγένετω το 1ο τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα»

Α.Ο. Ηλυσιακός: Με όραμα ζωής και ελπίδα εγένετω το 1ο τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα»
Ένα νέο τουρνουά προετοιμασίας στο καλεντάρι του γυναικείου βόλεϊ γεννιέται στα Ιλίσια, όπου με διοργανωτή τον Α.Ο. Ηλυσιακό πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο “Αντώνης Φώτσης” το 1ο τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα», που έκτός από φιλανθρωπικό σκοπό, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει θεσμός.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου των “κιτρινόμαυρων” των Ιλισίων στο παρθενικό τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα», Α.Ο Ηλυσιακός, Παναθηναϊκός Α.Ο. , ΑΣΠ Θέτις και Α.Σ Απόλλων Καλαμάτας, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε δυο υπέροχες βραδιές, για να συνδράμουν στο σπουδαίο κοινωνικό έργο, που επιτελεί εδώ και χρόνια ο Σύλλογος Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Κορυφαίες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της Volley League και Pre League 2022-2023, υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα ψηλού επιπέδου και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους, κυρίως όμως να χαρίσουν Ελπίδα και όραμα ζωής για την υγεία των παιδιών, και την καταπολέμηση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, αφού σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο που ίδρυσε το 1990 η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με στόχο τη βοήθεια και τη στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ενεργειακών ποτών «Ηell Energy Drinks», η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος Α.Ε.» και εταιρεία ενοικιάσεων επιπλωμένων διαμερισμάτων «Flatmate».

Το Σάββατο εξάλλου η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Α.Ο Ηλυσιακός θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, Απόλλωνα Καλαμάτας στον χορηγό του συλλόγου «Cook and Grill», στο Γουδί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου Τουρνουά «Ιλίσια Ελπίδα»
Σαβ. 1/10/2022, «Αντώνης Φώτσης»: 17.15 Α.Ο Ηλυσιακός – Απόλλων Καλαμάτα (Μιχαήλογλου – Γεωργάκη)
Σαβ. 1/10/2022, «Αντώνης Φώτσης»: 19.30 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣΠ Θέτις (Οικονόμου Β. – Κυργιαλάνη)
Κυρ. 2/10/2022, «Αντώνης Φώτσης»: 17.15 Θέσεις 3 – 4 (Μενεσλής – Λιδωρικιώτη)
Κυρ. 2/10/2022, «Αντώνης Φώτσης»: 19.30 Τελικός (Ονόπας – Μαύρος)
Σας περιμένουμε όλους και όλες για να δηλώσουμε έμπρακτα, ότι αθλητισμός και αλληλεγγύη πάνε χέρι – χέρι και βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας, που σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους, έχουν την ανάγκη όλων μας.
Στο ειδικό stand του Συλλόγου Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» θα διατίθενται ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, των 5 ευρώ για την στήριξη του θεάρεστου έργου του συλλόγου.
Είσοδος Ελεύθερη