Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Ο. Θήρας: Μεγαλώνει με Σιλβεστρίνι & Μέσι η ιταλική παροικία στη Σαντορίνη

Α.Ο. Θήρας: Μεγαλώνει με Σιλβεστρίνι & Μέσι η ιταλική παροικία στη Σαντορίνη

Με δύο ακόμη Ιταλούς, “έξπερ” του αθλήματος, στελεχώθηκε το τεχνικό επιτελείο του φετινού ΑΟ Θήρας, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε τους βασικούς συνεργάτες του τεχνικού Ματέο Φρέσκι για τη νέα σεζόν της Volleyleague γυναικών.

Με  την πρόσληψη λοιπόν των νέων συμπατριωτών-συνεργατών του τεχνικού Ματέο Φρέσκι, του 42χρονου β’ προπονητή Nαζάριο Σιλβεστρίνι και του 31χρονου γυμναστή Μάουρο Μέσι η ιταλική παροικία στο κοσμοπολίτικο νησί μεγαλώνει, όπως εξίσου μεγαλώνει και η επιθυμία της διοίκησης της ομάδας για επιτυχίες και  διακρίσεις.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας 

Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Ιταλούς Nazario Silvestrini και Mauro Messi, οι οποίοι θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ενόψει της σεζόν της Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Ο 42χρονος (30.07.81) Nazario Silvestrini αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του νέου τεχνικού μας, Matteo Freschi. Ήταν πρώην αθλητής του βόλεϊ, ενώ έχει ήδη σημαντική προπονητική εμπειρία, από την θητεία του στους πάγκους ιταλικών ομάδων της Serie B ανδρών (VolleyBall Mondolfo, Montesi Volley Pesaro, Pallavolo Sabini).

Ο 31χρονος (22.09.92) Mauro Messi αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μauro Messi, που από το 2015 είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Urbino είναι επίσης και κάτοχος Πτυχίου Β’ επιπέδου προπονητή FIPAV (Ιταλική Ομοσπονδία Βόλεϊ), με θητεία στους πάγκους των γυναικείων ομάδων Corplast Corridonia (Serie και Sisuperstore Prical Recanati (Serie C).
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τους Nazario και Mauro στην οικογένεια του συλλόγου και τους εύχεται υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας!»