Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Ο. Θήρας: «Ψήνει» τη Βραζιλιάνα Natalia Silva να έρθει Σαντορίνη

Α.Ο. Θήρας: «Ψήνει» τη Βραζιλιάνα Natalia Silva να έρθει Σαντορίνη

Μπορεί κάποιες ομάδες να έχουν ήδη ολοκληρώσει τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο Α.Ο. Θήρας, εν μέσω  διαφόρων ονομάτων που “πέφτουν στο τραπέζι”  σχεδιάζει με πολύ προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις το στήσιμο της ομάδας για τη Volleyleague 2023-2024.

Μεταξύ των διαφόρων σεναριών που έχουν δει το “φως της δημοσιότητας”, ξεχωρίζει ασφαλώς το όνομα της εμβληματικής πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, Στέλλας Χριστοδούλου, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πανύψηλη 28χρονη Βραζιλιάνα ακραία, Natalia Silva Fernandes.

Η ύψους 1.93 άσος αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στο Ισραήλ με τα “χρώματα” της Μακάμπι Ασντόντ, κατακτώντας το εγχώριο Κύπελλο και την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ, εκτός από τη “χώρα του καφέ”  έχει παίξει και στην Αίγυπτο. Υπήρξε και πρώην μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της “σελεσάο”.

Μάλιστα όπως και η  Έρικα Μερκάδο, έτσι και η Natalia Fernandes δοκίμασε πριν λίγες μέρες την τύχη της στα try outs της κορεατικής Λίγκας, στα drafts της Kovo – League που ολοκληρώθηκαν χθες στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς όμως όπως και η διαγώνια του Α.Ο. Θήρας να κερδίσει ένα από τα 7 “χρυσά” συμβόλαια.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...