Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Α. Ρουμελιώτης: «Σας χαλάμε τη… μανέστρα»!

Α. Ρουμελιώτης: «Σας χαλάμε τη… μανέστρα»!

Με ανακοίνωση “κόλαφο” που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του συλλόγου της Παναχαϊκής Πετοσφαίριση 2013 (official) στο Facebook (όχι στην επίσημη ιστοσελίδα www.panahaikivolley.gr), ο αδελφός του Νίκου, Αναστάσιος Ρουμελιώτης κατηγορεί Παναθηναϊκό, Εθνικό και Φοίνικα Σύρου, ότι απέναντι στους αντιπάλους της αχαϊκής ομάδας παίζουν αδιάφορα, τη στιγμή που κόντρα στους Πατρινούς δίνουν το 200% των δυνάμεών τους.

Αναλυτικά το ακριβές  κείμενο της ανακοίνωσης

“Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν την ομάδα μας με περίεργα αποτελέσματα-συμμαχίες όλα περνούν μόνο από το χέρι μας… Ξέρουμε κύριε εθνικέ και κύριε παναθηναϊκέ φοβάστε κύριε φοίνικα…. φοβάστε ότι θα πάρουμε κομμάτι από την πίτα σας… πηγαίνουν και παίζουν αδιάφοροι με τους αντιπάλους μας και παίζουν μαζί μας 200%.
Αλλά φοβάστε το καταλαβαίνω γιατί ξέρετε ότι αν σταθούμε στα πόδια μας φέτος, του χρόνου δεν θα καταλάβετε τι σας χτύπησε… Όπως και τώρα που σας χαλάμε την μανέστρα… Έχουμε κερδίσει 2 φορές τον Ηρακλή, 2 φορές την Ορεστιάδα και μια τον Άρη… και έχουμε όλοι τους ίδιους βαθμούς… ωραίο ε; Δίκαιο. Δεν πειράζει, μόνο νίκες από δω και πέρα… και άστους να τρέχουν…”

Α. Ρουμελιώτης αγωγή σε έμενα.