ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Πάτρα βγάζει…πρόκριση

Η Πάτρα βγάζει…πρόκριση

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι όλοι την Πάτρα με τον Γιώργο Λυκούδη να έχει όλους τους παίκτες διάθεσή του…

Στο αγώνα του πρωταθλήματος οι “ροσσονέρι” στα δύο πρώτα σετ έδειξαν για τα καλά τις προθέσεις τους και τις δυνατότητές τους και πλέον σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ και μάλιστα εντός έδρας ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερη απόδοση.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, τόνισε: «Είναι γνωστό το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Από την πλευρά μας είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα παίξουμε ελευθέρα και ότι καλύτερο προκύψει. Πιστεύω πως και σε αυτή την αναμέτρηση ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση».

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν υπάρχουν και έτσι άπαντες αισιοδοξούν πως θα βάλουν ακόμη δυσκολότερα στους Πειραιώτες, ενώ γενική είσοδος στο γήπεδο.

Μετά το νικηφόρο 3-1 στο κλειστό της Αυγειάς ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον…τόπο του εγκλήματος αυτή τη φορά ευελπιστώντας για το ίδιο αποτέλεσμα αλλά για διαφορετική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι κοινός στόχος και για τους δύο.

Ο Ολυμπιακός στην αποστολή του Κυπέλλου έχει εκτός τους Παπαδόπουλο, Δεληπρίμη και Γιαλώτο. Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα των “ερυθρολεύκων” στην Πάτρα δήλωσε«Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπαίνουμε στην τελική φάση των διοργανώσεων και πρέπει να είμαστε σοβαροί αφού δεν χωρούν λάθη από εδώ και πέρα. Πρέπει να κάνουμε νίκες για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».