ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αχιλλέας Μαυρομάτης : «Όμορφη μέρα για το άθλημα»

Αχιλλέας Μαυρομάτης : «Όμορφη μέρα για το άθλημα»

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος για το μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ έδειξε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης που βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και έζησε από κοντά τις προσπάθειες των 1500 μικρών αγοριών και κοριτσιών στο Mini Volley Festival.

Η εντυπωσιακή παρουσία 1500 και πλέον αγοριών και κοριτσιών στο Παναθηναϊκό Στάδιο γέμισε ικανοποίηση και χαρά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη που βρέθηκε στον ιστορικό χώρο και παρακολούθησε από κοντά το mini volley festival.

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα για το άθλημά μας και ιδίως για τα νέα παιδιά που είναι το αύριο του ελληνικού βόλεϊ. Το γεγονός ότι έχουν την τύχη να παίζουν βόλεϊ σε έναν ιστορικό χώρο νομίζω ότι θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ και συμπλήρωσε  «Για εμάς είναι ικανοποίηση να βλέπουμε αυτές τις προσπάθειές μας. Στα δύσκολα χρόνια, τα χρόνια της επιβίωσης, είπαμε μόνο στις υποδομές μπορούμε να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι σήμερα είναι η δικαίωση αυτών των προσπαθειών μας. Νομίζω πραγματικά πως έχουμε κάθε λόγω να ήμαστε αισιόδοξοι ότι το βόλεϊ μόλις η χώρα μας καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και βγει από αυτή θα είναι από τα πρώτα στη νέα εποχή. Για εμάς πολύ σημαντικό είναι ότι το βόλεϊ μπορεί να προσφέρει όμορφες εικόνες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε εξωαγωνιστικό. Νομίζω φέτος έχουμε την τύχη και σε αγωνιστικό κομμάτι και σε επίπεδο αναπτυξιακό να δούμε πολλές όμορφες εικόνες . Εύχομαι και η Εθνική μας το καλοκαίρι να μας προσφέρει ανάλογες εικόνες».

Από εκεί και μετά o Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε πως θα διεξαχθεί ένα ακόμη mini volley festival στην Θεσσαλονίκη στο περιθώριο των αγώνων του World League…

«Τις μέρες του World League προγραμματίζουμε ένα τουρνουά στην Πλατεία Αριστοτέλους. Για πρώτη φορά mini volley στην πλατεία της Θεσσαλονίκης και μακάρι να έχουμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε τέτοιες εκδηλώσεις 2-3 φορές το χρόνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

Όσο για το αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι του βόλεϊ και θα μπορέσει αυτό να  εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που του δίνεται  ο Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε «Έχουμε βάλει τις βάσεις για αυτό. Ελπίζω να αποδειχθεί ότι στο τέλος θα είναι έτσι πραγματικά»

Παναγιώτης Σιδέρης : «Όμορφες εικόνες»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Σιδέρης αναφερόμενος στο mini volley festival υπογράμμισε «Οι εικόνες είναι πάρα πολύ όμορφες. Επιστρέφουμε σε αυτό το υπέροχο Στάδιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Σωματεία, τους συλλόγους, τους προέδρους τους , τα Διοικητικά Συμβούλιά τους, τους γονείς που ενθάρρυναν  τα παιδιά να συμμετάσχουν στην καταπληκτική εκδήλωση σε ένα πανέμορφο Στάδιο.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Σταδίου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου για μια ακόμη φορά στην ΕΟΠΕ. Νομίζω τα άθλημα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά».