PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Αδαμίδης : «Ο Ηρακλής ξανά προς την δόξα τραβά» (vd)

Αδαμίδης : «Ο Ηρακλής ξανά προς την δόξα τραβά» (vd)

Ο Ηρακλής επέστρεψε και η συμμετοχή του στην κλήρωση της Pre League σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας εποχής για τον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού βόλεϊ και τους φιλάθλους του που διψάνε για να ξαναδούν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία…

Η χορήγηση wild card από πλευράς Ομοσπονδίας στον Ηρακλή άνοιξε την πόρτα της Pre League στους «κυανόλευκους» που πλέον με τον Αντρέϊ Κράβαρικ μπροστάρη θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν. Στη Volleyleague.

Ο εκπρόσωπος του Ηρακλή στην κλήρωση της ΕΟΠΕ, Τάσος Αδαμίδης, αναφέρθηκε στο… restart της ομάδας ξεκαθαρίζοντας ότι η νέα προσπάθεια θέλει υπομονή και κυρίως να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Αναφερόμενος το τι σηματοδοτεί η συμμετοχή του Ηρακλή στη κλήρωση και την Pre League ο Τάσος Αδαμίδης τόνισε «Νομίζω είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Είναι γνωστή η συνεισφορά του Ηρακλή στο ελληνικό βόλεϊ. Μετά από μια μεγάλη περίοδο διοικητικής και οικονομικής ταλαιπωρίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την αρωγή του Αντρέϊ Κράβαρικ ευελπιστούμε ότι θα συμμετάσχουμε αξιοπρεπώς στη Preleague και να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκει ο Ηρακλής».

Όσο για το μέλλον και το πόσο μακρινό ή κοντινό είναι το σενάριο να ξαναδούμε τον Ηρακλή να πρωταγωνιστεί ξανά στο ελληνικό βόλεϊ ο παράγοντας του «Γηραιού» τόνισε «Έχουμε δυο σημαντικά δεδομένα. Το ένα είναι ότι ο Ηρακλής έχει βολεϊκούς φιλάθλους που είναι διψασμένοι να ξαναδούν ψηλά την ομάδα τους. Το δεύτερο δεδομένο που έχουμε είναι ότι έγιναν λάθη από την δική μας πλευρά. Την οικογένεια του Ηρακλή. Διοικητικά και οικονομικά. Λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Με βάση αυτό και την δεδομένη στήριξη του κόσμου του Ηρακλή, νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα. Να βάλουμε τις βάσεις αρχικά και μετά βλέπουμε τι θα έρθει. Ο Ηρακλής ξανά προς την δόξα τραβά».