Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αδυναμία συμμετοχής από Ηρακλή Κηφισιάς

Αδυναμία συμμετοχής από Ηρακλή Κηφισιάς

Ανακοίνωση για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσει το γυναικείο τμήμα και ουσιαστικά δεν του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει της συμμετοχή του στην φετινή Α1 εξέδωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση της ομάδας των Βορείων προαστίων υπογραμμίζει πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο εξεύρεσης λύσης, ωστόσο στόχος είναι η εξυγίανση του συλλόγου…

Ένα βήμα πριν την απόσυρση της συμμετοχής του από την Α1 γυναικών βρίσκεται ο Ηρακλής Κηφισιάς που με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως τα οικονομικά προβλήματα παρελθόντων ετών αλλά και τα τρέχοντα έξοδα του έτους τον αναγκάζουν να μην συμμετάσχει στην Α1.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς  

Το διοικητικό συμβούλιο έπειτα από πολύωρες και επαναλαμβανόμενες συναντήσεις και με προσπάθειες να βρεθούν λύσεις για να στηριχθεί σε βάσεις δυνατές και άμεσα υλοποιήσιμες αποφάσισε ομόφωνα πως λόγω των σοβαρών οικονομικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου που προϋπήρχαν από προηγούμενα έτη, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και στις προηγούμενες οφειλές και στα τρέχοντα έξοδα του έτους με την συμμετοχή στην Α1!

Μέχρι και σήμερα γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια σκεπτόμενοι όμως και το μέλλον των αθλητριών που μας εμπιστεύθηκαν. Ο χρόνος μας πιέζει και δεν θα θέλαμε να στερήσουμε από καμία αθλήτρια την δυνατότητα να αγωνιστεί.

Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί ο σύλλογος και να συμμετέχει δυνατός στην Α1.

Προς απάντηση δημοσιευμάτων, πως το ΔΣ έχει ίδιο συμφέρον να τονίσω ότι κανένα μέλος του ΔΣ δεν έχει παιδί που ηλικιακά να ανήκει στις κατηγορίες που παίρνουν μόρια!

Εκ μέρους του ΔΣ

Βασίλης Πανάγος

Γενικός Αρχηγός