Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αδειούχος ο Μέρτεν

Αδειούχος ο Μέρτεν

Στην Γερμανία με ολιγοήμερη άδεια βρίσκεται από την Πέμπτη ο Μίκαελ Μέρτεν, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επιστρέψει την Δευτέρα στον Έβρο και τις προπονήσεις μέχρι τότε τις έχει αναλάβει ο βοηθός του Κώστας Ντινούδης.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρίσκεται εδώ και μέρες ο Μίκαελ Μέρτεν ο οποίος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πήρε από την διοίκηση 5ημερη άδεια.

Μια άδεια που προκαλεί ερωτηματικά σε πολλούς… Και αυτό γιατί οι “πράσινοι” ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασίας αρχές του μήνα όταν και ενσωματώθηκαν οι ξένοι τους, αλλά και ο Γερμανός τεχνικός που ήρθε στην Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου (λίγο πριν το League Cup).

Έχοντας χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος θα περίμενε κανείς η ομάδα να εκμεταλλευθεί στο ακέραιο το κενό διάστημα που έχει μέχρι την 3η αγωνιστική προκειμένου να δουλέψουν όλοι μαζί για να δεθούν και να αποκτήσουν την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Αντ’ αυτού δόθηκε άδεια στον Μέρτεν μέχρι την Δευτέρα με αποτέλεσμα η ομάδα -που έχει και τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα- να χάσει εκ νέου πολύτιμο χρόνο εν όψει της δύσκολης συνέχειας και να μην μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας.

Τις προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα τις έχει αναλάβει ο βοηθός του Γερμανού, Κώστας Ντινούδης, ο οποίος ξεκίνησε και την φετινή προετοιμασία των “πράσινων” μέχρι τις 3 Οκτωβρίου όπου ήρθε στον Έβρο ο Μέρτεν.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

Mε μία συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε στη γλώσσα του τον Γερμανοκουβανό σταρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο...
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

Εμπιστοσύνη σε Μιλενκόσκι

ΠΑΟΚ και Γιόσκο Μιλενκόσκι πορεύονται μαζί για τρίτη σερί σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος αφού η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη τόσο εξαιτίας της δουλειάς...