A2

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

Την επιστροφή της στην Volleyleague έπειτα από 3 χρόνια πανηγυρίζει η ΑΕΚ καθώς στον μεγάλο τελικό της Ριζούπολης επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Αθηνών και έκλεισε με χαμόγελα ανόδου την φετινή χρονιά…

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ΑΕΚ… Οι “κιτρινόμαυροι” του Νίκου Νεόφυτου ήταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Volleyleague και απλά στο κλειστό της Ριζούπολης η Ένωση “σφράγισε” και τυπικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Απόλλων Αθηνών δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ που με το 3-0 στα μπαράζ έφθασε στον στόχο της φετινής σεζόν σκορπίζοντας χαρά και υπερηφάνεια στους φίλους της.

Με το 25-17, 25-21 και το επιβλητικό 25-14 η Ένωση έφθασε στη νίκη ανόδου με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να πανηγυρίζουν όλοι μια αγκαλιά την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει και όλοι θέλουν να βλέπουν…

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Κουμπλής): Σαμαντάς, Δανιάς, Μπαρμπούνης, Φραγκιαδάκης, Σαμπάνης, Κατσακούλας / Βελούδης (λ), Ποντικίδης, Παύλου, Μελιγγιώτης.

ΑΕΚ (Νεόφυτος): Κρέτσης, Λάππας, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Κανέλλος / Αχιλλεόπουλος (λ), Ανάγνου, Μάρκου, Δραβόπουλος, Κουλοχέρης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νεόφυτος (Προπονητής ΑΕΚ) : «Είναι μεγάλη στιγμή. Η ΑΕΚ βρίσκεται εκεί που ανήκει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές γιατί ήταν ό,τι καλύτερο είχα στα χέρια μου. Όχι από μόνο από άποψη δυναμικότητας αλλά σαν παρέα γιατί τόσο δεμένη ομάδα δεν είχα ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μακρή και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Αλεξίου που μας βοήθησαν καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν μας έλειψε τίποτα. Εύχομαι η ΑΕΚ να γίνει ομάδα της Α1 και να μεγαλουργήσει. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και πιστεύω πως αν δεν υπήρχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο θα είχε γεμίσει. Αφιερώνω την άνοδο στη σύζυγό μου που με έχει ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια».

Τάσος Κουμπλής (Προπονητής Απόλλων Αθηνών) : «Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αρχικό στόχο να μείνουμε στην κατηγορία γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά. Καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, αλλά το θέμα είναι να μπορείς να κερδίσεις. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει».

Πρόγραμμα:

Σάββατο 31 Μαρτίου

Απόλλων Αθηνών – Ροδίων Άθλησις 3-1 (39-37, 25-18, 19-25, 25-18)

ΑΕΚ – ΑΟ Παλλήνης 3-1 (22-25, 25-18, 25-14, 25-17)

Κυριακή 1 Απριλίου

Μικρός τελικός: Ροδίων Άθλησις – ΑΟ Παλλήνης 3-1 (25-20, 27-25, 22-25, 25-20)

Τελικός: Απόλλων Αθηνών – ΑΕΚ 0-3 (17-25, 21-25, 14-25)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...