Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ και ESCAPE RENTALS συνεχίζουν μαζί!

ΑΕΚ και ESCAPE RENTALS συνεχίζουν μαζί!

Την ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με την ESCAPE RENTALS ανακοίνωσε ο “κιτρινόμαυρος” Ερασιτέχνης, με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων να βοηθά το τμήμα το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, προμηθεύοντας τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνται από τις αθλήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ESCAPE RENTALS!

Η ESCAPE RENTALS που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των τύπων, θα αποτελέσει και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 τον επίσημο Υποστηρικτή των ομάδων χάντμπολ και γυναικείου βόλεϊ προμηθεύοντας τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνται από τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Η ESCAPE RENTALS είναι μία ελληνική εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρία και παράδοση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων που εξελίσσεται συνεχώς. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με επαγγελματική υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση. Προσφέρονται οικογενειακά αυτοκίνητα, Smart, Diesel, Mini Van, Αυτόματα και Manual, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για γάμους και ειδικές περιστάσεις, άψογα συντηρημένα, για ασφάλεια και στυλ στις μετακινήσεις σας και πάντα σε προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες της ESCAPE RENTALS μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές μεταφορές κι εκδρομές με οχήματα του στόλου της, καθώς επίσης κι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδος και σε πόλεις του Εξωτερικού. Επίσης, η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σταθμό της επιλογής σας (λιμάνι-αεροδρόμιο-οικία) ακόμα και σε διαφορετική πόλη από το αρχικό σημείο παραλαβής, όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η ESCAPE RENTALS σάς περιμένει στο κέντρο της Αθήνας, 150 μέτρα από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ καθώς και στο 2ο χλμ. Κορωπίου-Βάρης, δίπλα από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.