LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Αφιερωμένο στον Ιερεθουέλο

Αφιερωμένο στον Ιερεθουέλο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στον συμπαίκτη τους Ραϊντέλ Ιερεθουέλο που μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο αφού πρόσφατα έκανε εγχείρηση στον αχίλλειο, ωστόσο όπως και ο ίδιος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένιωσε ότι ήταν μαζί τους!

Ο Γιώργος Πετρέας βγήκε στην απονομή κρατώντας τη φανέλα του Ιερεθουέλο και καταχειροκροτήθηκε ενώ μαζί με τον Θανάση Πρωτοψάλτη και την κούπα φωτογραφήθηκαν αφιερώνοντάς του το Λιγκ Καπ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο MVP της διοργάνωσης Φερνάντο Ερνάντεζ: «Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον Ιερεθουέλο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά. Μετά θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο του ΠΑΟ που έχω ξαναπεί ότι ήρθα για αυτούς και έπειτα θέλω να τον αφιερώσω στην ομάδα μου γιατί ήμασταν πολύ δυνατοί όλη τη χρονιά και χάσαμε μόνο ένα ματς».

Στο Ιερεζουέλο αφιέρωσε τον τίτλο και ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Σταύρος Κασαμπαλής: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε το Λιγκ Καπ και έχω νιώσει μεγάλη αποδοχή στον Σύλλογο. Είναι μεγάλη η τιμή που παίρνω αυτόν τον τίτλο που φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά που ήταν από τα μέρη μου. Αφιερώνω τον τίτλο στον Ιερεθουέλο που δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας. Είμαι χαρούμενος που έχω για συμπαίκτες παικταράδες και από αύριο τα κεφάλια μέσα για να στοχεύσουμε στο πρωτάθλημα».