ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόκριση στη μνήμη του Παπαθανασίου

Πρόκριση στη μνήμη του Παπαθανασίου

Tα κορίτσια της Θέτιδας έκαναν το χρέος τους, επικράτησαν με 3-2 σετ του Ηλυσιακού στο κύπελλο και αφιέρωσαν την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στον  Χρήστο Παπαθανασίου που έφυγε τόσο άδικα απο κοντά μας, στο μοιραίο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στις 19 Δεκεμβρίου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παπαθανασίου, ενώ το κλίμα στο γεμάτο από κόσμο κλειστό της Βούλας ήταν φορτισμένο με τα δάκρυα να κυλούν στα πρόσωπα των περισσοτέρων φιλάθλων ενω στον παγκο της ομάδας υπήρχε ενα μπουκέτο λουλούδια, μια μπάλα και η στολή προπονητή που φορούσε ο αείμνηστος τεχνικός της ομάδας της Βούλας.

Στον αγωνιστικό τομέα η Θέτιδα με νέο τεχνικό τον κ. Σωτηρόπουλο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-19 και 25-17. Ο Ηλυσιακός αντέδρασε,έκανε την ανατροπή πήρε τα δύο επόμενα με 18-25, 17-25 ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στο ταϊ μπρέϊκ.

Στο πέμπτο σετ οι γηπεδούχες  αν και βρέθηκαν πίσω με 10-13, βρήκε την δύναμη και κατέκτησε το σετ με 17-15, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην 4η αγωνιστική της Β΄Φάσης. Μάλιστα οι κοπέλες της Θέτιδας στο τέλος έγιναν ενα κουβάρι και αφιέρωσαν τη νίκη στην μνήμη του αδικοχαμένου προπονητή τους.

Τα σετ 3-2: 25-19, 25-17,18-25, 17-25, 17-15

Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας (Σωτηρόπουλος): Μελετιάδη, Καράμπαλη (Λ), Φραγκιαδάκη, Κερασιώτη (Λ), Τουρνάκη, Ζήση Π., Χριστοδούλου, Αλεξανδροπούλου, Φωτεινού, Αναγνώστου, Λεωνίδου, Πασπαράκη

Ηλυσιακός ΑΟ (Λιώσης): Σωτηρίου, Λιαρούτσου, Τσέλιου, Θύμο (Λ), Τσιγαρίδα, Μπέμπη, Κωνσταντίνου, Πασχάλη (Λ), Χαμπηλομάτη, Χανδρή, Δασκαλοπούλου, Ράγκου, Χαρίση, Βακαλοπούλου