ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Άφησαν τα μαθήματα και αποθέωσαν τους διεθνείς!

Άφησαν τα μαθήματα και αποθέωσαν τους διεθνείς!

Δυο σχολεία της Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Εθνικής Ελλάδας βόλεϊ των ανδρών, η οποί συνομίλησε με τους μαθητές, υπέγραψε αυτόγραφα και τους αποθέωσε .

Με αφορμή την προετοιμασία της στην περιοχή μας, οι διεθνείς μας επισκέφθηκαν το 1ο και 3ο Γυμνάσιο της πόλης το πρωί της Πέμπτης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους μαθητές οι οποίοι τους επεφύλαξαν ένα θερμό καλωσόρισμα.

Λίγο μετά τις 12.30 το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αντώνης Τελόπουλος, ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων Μάριος Γκιούρδας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης και ένα γκρουπ παικτών αποτελούμενο από τους Εβρίτες Ανδρεάδη, Κουμεντάκη, Τσέλιο , Κασαμπαλή, Δαλακούρα αλλά και τους Τακουρίδη, Πρωτοψάλτη (εντάχθηκε σήμερα στην προετοιμασία) βρέθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής αλλά και ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Μάκης Δημητριάδης ο οποίος και παρουσίασε τους διεθνείς μας σε μαθητές και καθηγητές.

Στο μήνυμά τους τόσο ο Ανέστης Δαλακούρας (ο οποίος φοίτησε στο σχολείο) αλλά και άλλοι που πήραν το λόγο , απευθυνόμενοι προς τους μαθητές, τους παραίνεσαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στο βόλεϊ, παράλληλα με την μελέτη τους , ενώ τους κάλεσαν να τους δουν από κοντά στο αυριανό (Παρασκευής) ανοιχτό για το κοινό προπονητικό φιλικό μεταξύ των αθλητών της Εθνικής ομάδας. Στο τέλος οι διεθνείς μας δεν χάλασαν χατίρια και φωτογραφήθηκαν με αρκετούς μαθητές.

Προπονητικό διπλό παρουσία του κόσμου

Σήμερα στην απογευματινή προπόνησης της Εθνικής Ελλάδας στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε εσωτερικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ των διεθνών με τον Κώστα Αρσενιάδη να σχηματίζει μια ομάδα με τους Εβρίτες αθλητές που έχει στη διάθεσή του – και δεν είναι και λίγοι, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για τον κόσμο.

EthnikiAlexpolisSxolio2

EthnikiAlexpolisSxolio3

EthnikiAlexpolisSxolio4
EthnikiAlexpolisSxolio5
EthnikiAlexpolisSxolio6