Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άφιξη Ίλνιχ στον ΠΑΟΚ: «Η απόφασή μου ήταν εύκολη»

Άφιξη Ίλνιχ στον ΠΑΟΚ: «Η απόφασή μου ήταν εύκολη»
Πάτησε Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ρώσος ακραίος Ντμίτρι Ίλνιχ ενώ επί της υποδοχής ήταν τόσο ο μάνατζερ της ομάδας Κώστς Αυγητίδης, όσο και ο Ντίμα Φιλίποφ!
Ευδιάθετος και χαρούμενος για την επιλογή του, ο νεοαποκτηθείς άσος σχολίασε: «Αυτά έχει η ζωή ενός αθλητή… Σήμερα είσαι κάπου και την επόμενη μέρα που ξημερώνει μια πρόταση σε φέρνει σε ένα άλλο μέρος. Έτσι έγινε και με μένα. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ συζήτησα με την οικογένεια μου, συζήτησα φυσικά και με τον κόουτς κι από τη στιγμή που και η ομάδα είχε υψηλούς στόχους νομίζω ότι η απόφαση μου ήταν σχετικά εύκολη»
«Ξέρω ότι στο παρελθόν το ελληνικό πρωτάθλημα προσέλκυε σπουδαίους αθλητές και ήταν από τα κορυφαία στην Ευρώπη, ενώ γίνεται μια προσπάθεια και τώρα προκειμένου να ανέβει το επίπεδο. Σίγουρα όμως παραμένει το ίδιο έντονο το πάθος των φιλάθλων και επειδή έχω δει πολλά βίντεο από την ατμόσφαιρα ειλικρινά περιμένω πως και πως να το ζήσω από κοντά», είπε δείχνοντας ενημερωμένος για το τι συμβαίνει!
Τέλος, ερωτηθείς για το κίνητρο που έχει να συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ανέφερε: «Ο αθλητισμός και ειδικά το βόλεϊ είναι στο αίμα μου… Ζω για να παίζω, είναι αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο και πραγματικά τρελαίνομαι να είμαι στο γήπεδο».
Απόψε το βράδυ ο Ίλνιχ θα συναντηθεί με τον κόουτς του Δικεφάλου, Γιούρι Φιλίποφ και από αύριο… ξεκινά προετοιμασία!