DARK ROOM

«Αυτό ρε παιδιά, δεν είναι… μπουζούκια» (φωτό)

«Αυτό ρε παιδιά, δεν είναι… μπουζούκια» (φωτό)

Μπορεί οι φετινές ιστορικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ να «έντυσαν» μετά το Κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα της Volleyleague στα ασπρόμαυρα, ωστόσο το…. χρώμα δεν έλειψε από το επινίκιο γλέντι των μεγάλων πρωταγωνιστών του «Δικέφαλου του Βορρά».

xroma_cafe_bar

Οι άσοι λοιπόν του Γιάννη Καλμαζίδη έκλεισαν την περασμένη Τετάρτη αυτή την ιστορική βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο καλύτερο Ελληνάδικο της Καλαμαριάς και γνωστό στέκι στους ανθρώπους του βόλεϊ, το cafe – bar “Χρώμα”, όπου τραγουδούσε live ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

kryona_gkaras_ntimitrof_pantakidis

Το κέφι λοιπόν είχε χτυπήσει για τα καλά… κόκκινο, όταν οι νταμπλούχοι έφτασαν στο γνωστό μπαρ, όπου όπως και λίγες ώρες νωρίτερα στο «Παλατάκι» δεν έπεφτε καρφίτσα! Η παρέα των ιδιοκτητών, ο Ζαχαρίας Ζίφκος, ο Βαγγέλης Κουτσιαμάνης και ο Αργύρης Τσιγκόπουλος φρόντισαν αμέσως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πρωταθλητών Καλμαζίδη, Κουντουρίδη, Ντιμιτρόφ, Πέντσου, Σαμπάνη, Γκαρά, Γκόμεζ (μετά της συζύγου του Άντζι(, Σαφράνοβιτς, Ντίνα, Παντακίδη, Καρασαββίδη και Αναστασιάδη. Και φυσικά όταν έφυγαν οι νταμπλούχοι, ως γνήσιοι κιμπάρηδες, δεν τους άφησαν – ούτε για αστείο- να βάλουν το χέρι στην… τσέπη!

sabanis_gkaras_koutsiamanis_karasavvidis
Με τα πρώτα ποτηράκια, άπαντες ήρθαν στο… τσακίρ κέφι με τους Αναστασιάδη, Γκαρά να σέρνουν το χορό, χέρι χέρι με την φίλη και «οικοδέσποινα»,  team manager της ΜΕΝΤ, Μαρία Κρυωνά… Από τσιφτετέλι μέχρι και… ποντιακά, με τους Παντακίδη, Κουντουρίδης, Σαφράνοβιτς και το ζευγος Γκόμεζ να τους  αποθεώνουν.

kryona_anastasiadis_kalmazidis

Και ξαφνικά όταν ο τραγουδιστής έκανε αναφορά στον ΠΑΟΚ… όλο το μαγαζί στο … πόδι! Φωνές, χειροκροτήματα, συνθήματα, επεφημίες… ατμόσφαιρα που θύμισε Πυλαία!

kountouridis_safranovich

Ο μόνος που έδειχνε λίγο εκτός κλίματος ήταν ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος όλη την ώρα έψαχνε για… πανέρια με λούλουδια. Όπως ήξερε πριν χρόνια από τα μαγαζιά της Πάτρας, ως παίκτης της ΕΑΠ. Ώσπου δεν άντεξε και είπε: «Αυτό ρε παιδιά, δεν είναι μπουζούκια! Που είναι τα λουλούδια;» κάνοντας φυσικά τους συμπαίκτες του να σκάσουν στα γέλια! Kι ας έλειπε από την παρέα τους η… κούπα!