Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγιασμός και φλουρί με… οιωνό!

Αγιασμός και φλουρί με… οιωνό!

Στον Πανναξιακό η νέα χρονιά βρήκε την ομάδα να παίρνει την ευλογία του Πρωτοπρεσβύτερου, ο οποίος πραγματοποίησε αγιασμό ενώ ο οιωνός με το φλουρί της βασιλόπιτας που ηταν ανάμεσα στα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας, μόνο ως καλός μεταφράστηκε αφού ενόψει της ολοκλήρωσης της σεζόν το μόνο πράγματα που όλοι απεύχονται είναι οι τραυματισμοί.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΝ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή αγιασμού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού Αθλητικού Όμιλου Νάξου από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου π. Κωνσταντίνο Κύλη στο ΔΑΚ Νάξου.

Δίπλα στον Πρόεδρο του συλλόγου κο. Σταμάτη Καπίρη βρέθηκαν οι κκ Νίκος Βαφίας και Αντώνης Ποσάντζης εκπροσωπώντας την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Παρόντες στην τελετή ήταν σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ, ο προπονητής Ζόραν Κόβαζιτς, ο team manager της ομάδας Δημήτρης Βιτζηλαίος, ο φροντιστής της ομάδας Αποστόλης Ψώμαλης και το νέο μέλος στο προπονητικό τιμ Μπάμπης Ιωσηφίδης.

Αμέσως μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας της ομάδας βόλεϊ με το «τυχερο φλουρί» της βασιλόπιτας να το μοιράζονται τα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και σχολίασε σχετικά με το τυχερό φλουρί πως «…είναι καλός οιωνός για την ομάδα το ότι βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια του Χριστού και της Παναγίας, θα μας προστατεύουν από τραυματισμούς και κακοτυχίες» ενώ σχετικά με το «δώρο» που θα συνόδευε τον τυχερό ή την τυχερή υποσχέθηκε πως»… ένα τραπέζι σε οικογενειακό κλίμα για όλη την ομάδα θα προγραμματιστεί για της επόμενες μέρες».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!