Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αγιασμός στον Αριστέλη Σκύδρας

Αγιασμός στον Αριστέλη Σκύδρας

Παρουσία παιδιών των ακαδημιών, της Δημοτικής Αρχής αλλά και χορηγών της ομάδας, ο Αριστοτέλης Σκύδρας πραγματοποίησε τον Αγιασμό της ανδρικής ομάδας, με την παράσταση να κλέψει ο Πάτερ Αθανάσιος με τις βολεϊκές του ικανότητες.

Με την ευχή για μια πετυχημένη παρουσία στη Volleyleague, την ευχή του Θεού αλλά και όλων των παραγόντων της περιοχής ξεκινά ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα χρονιά και άπαντες δήλωσαν έτοιμοι για τα…δύσκολα.

Η Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, ευχήθηκε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ να έχουν επιτυχίες, αναφέρθηκε στα έργα συντήρησης του γηπέδου, που έγιναν άμεσα ώστε να είναι όλα έτοιμα, στην οικονομική στήριξη προς την ομάδα και τόνισε τη σταθερή συμπαράσταση του Δήμου.

Ήταν παρόντες και χορηγοί της ομάδας και άνθρωποι που έμπρακτα βοηθούσαν και βοηθούν, όπως ο Πεντερίδης Αλέξης, ο Ναυρινιάδης Γιάννης, τα αδέρφια Γιώργος και Θωμάς Μπόφτσης, ο Στόγιος Γιάννης, ο Χατζηγιαννίδης Νίκος, Περπερίδης Ηλίας κ.α.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα παιδιά των ακαδημιών του Αριστοτέλη που χρόνια τώρα πλαισιώνουν με μεγάλη δυναμική όλα τα τμήματα.

Την παράσταση έκλεψε στο τέλος ο Πάτερ Αθανάσιος, που μετά την τέλεση του αγιασμού, έδειξε τις αθλητικές του ικανότητες με ένα πετυχημένο σερβίς…

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...