ΔΙΕΘΝΗ

Αγκαλιά με το… Σνούπυ φέτος η Κιόση

Αγκαλιά με το… Σνούπυ φέτος η Κιόση

Τo ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται στην Ιταλία για την αρχηγό της Εθνικής, Ελένη Κιόση, καθώς η Θεσσαλονικιά διαγώνια  θα συνεχίσει εκτός εξαιρετικού απροόπτου την καριέρα της στην φιλόδοξη MyCicero του Πέζαρο.

Μετά λοιπόν την Εντου Όλμπια και τη Φιλοτράνο Λαρντίνι η διεθνής Ελληνίδα «μπόμπερ» θα ενισχύσει στην Α2 Ιταλίας την προσπάθεια της ιταλικής ομάδας που έχει για σήμα το πιο αγαπημένο και διάσημο σκυλάκι μπιγκλ, τον Σνούπυ. Μάλιστα το αξιαγάπητο  καρτούν έχει δώσει και το όνομα στην έδρα της ομάδας, το “Palasnoopy”!

tifosi-mycicero-pesaro-56ws

Νωρίτερα από τις ομάδες της Ιταλίας, η Κιόση αγωνίστηκε στην Γαλλία με τα «χρώματα» της νυν ομάδας της επίσης διεθνούς Παναγιώτας Διώτη, Τερβίλ, ενώ έχει περάσει και από Αίαντα Ευόσμου, Ολυμπιακό, Πειραματικό, ΣΑΑΚ Ανατόλια και Τράχωνες Αλίμου.

Παράλληλα με τη δυνατή διαγώνιο που ο τεχνικός Μπερτίνι έψαχνε και τελικά βρήκε στο πρόσωπο της αρχηγού της Εθνικής μας,  η ιταλική ομάδα απέκτησε τις Ιταλίδες ακραίες Alice Degradi και Silvia Bussoli, κράτησε τις Di Iulio, Mastrodicasa, Ghilardi, Santini, ενώ η διοίκηση δια της προέδρου, Μπάρμπαρα Ρόσι προανήγγειλε την άφιξη κι άλλων σημαντικών ονομάτων στην ομάδα.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη που υπέγραψα στην Πέζαρο και θα περάσω μία ολόκληρη σεζόν αγκαλιά με το… Σνούπι” δήλωσε με χιούμορ στο Volleyplanet η Ελένη Κιόση που στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της νέας της ομάδας.”  Στόχος είναι να καταφέρουμε φέτος ό,τι δεν πέτυχε η ομάδα πέρυσι, καθώς για μία ήττα στα 2 ματς που έδωσε στο φάιναλ φορ ανόδου δεν ανέβηκε στην Serie A. Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί πήγα σε μία ομάδα που διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες, τόσο αυτές που παρέμειναν, όσο και οι δύο νέες που ήρθαν και πιστεύω πως με την περαιτέρω ενίσχυση της διοίκησης θα καταφέρουμε σημαντικά πράγματα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της προέδρου Ροσι, που με το πέρας των ετών έχει αλλάξει πολλούς χορηγούς, έχει στην τροπαιοθήκη της από την πολυετή παρουσία της στην Serie A 3 πρωταθλήματα Ιταλίας, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 4 Super Cup και 2 τρόπαια CEV Cup