Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αγώνας ζωής ή θανάτου

Αγώνας ζωής ή θανάτου

Αγώνα ζωής ή θανάτου έχει χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ αυτός κόντρα στην Λαμία για την επόμενη αγωνιστική.. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ από την πλευρά του ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Κύζικο και Πανερυθραϊκό.

Τα περιθώρια παραμονής για την ΑΕΚ ολοένα και στενεύουν και πλέον άπαντες δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να σώσουν την χρονιά αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να προσπάθησαν, ωστόσο δεν είχαν βαθμολογικό όφελος. Κάτι που θέλουν την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας απέναντι στον Γυμναστικό που είναι και σαφέστατα πιο προσιτός προς την ΑΕΚ αντίπαλος.

Φιλικά σωτηρίας

Μπορεί να έχασε από τον ΠΑΟΚ ωστόσο η ΑΕΚ συνεχίζει απτόητη δίνοντας δυνατά φιλικά απέναντι στον Κύζικο Νέας Περάμου και τον Πανερυθραϊκό προκειμένου να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και να διεκδικήσει στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος την σωτηρίας της.

Να βελτιώσει ότι μπορεί και να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς θέλει η ΑΕΚ που θέλει να εκμεταλλευθεί και την τελευταία ελεύθερη ημέρα που έχει.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του και να κρατηθούν οι παίκτες του σε καλή αγωνιστική κατάσταση προγραμμάτισε δύο φιλικά απέναντι σε Κύζικο και Πανερυθραϊκό.

Το πρώτο θα διεξαχθεί την Τρίτη το απόγευμα (19:00) στη Νέα Πέραμο κόντρα στον Κύζικο και το δεύτερο την Τετάρτη στη Νέα Ερυθραία (18:30) απέναντι στον Πανερυθραϊκό του Γιάννη Λαϊου.

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ : «Αγώνας ζωής ή θανάτου με Λαμία»

Μάλιστα ο αρχηγός της Ένωσης Ανδρέας Ανδρεάδης αναφερόμενος στον αγώνα με τη Λαμία τόνισε «Αυτός ο αγώνας είναι ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ και πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων μας που είναι πολλοί στην περιοχή, για να τα καταφέρουμε. Η Λαμία έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες ότι είναι πολύ ανεβασμένη. Κι εμείς όμως βελτιωνόμαστε σταθερά. Η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ ήταν ενθαρρυντική. Από αυτό το ματς κρατάμε τα θετικά, μελετάμε τα λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε και προχωράμε».