ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αγώνες μίνι βόλεϊ απο την Τελχινίδα

Αγώνες μίνι βόλεϊ απο την Τελχινίδα

Επίδειξη μίνι βόλεϊ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 19-20/12 ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης «Τελχινίς» και καλεί του λιλιπούτειους φίλους του αθλήματος, να δώσουν το παρών και να μυηθούν στα μυστικά του βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπελλούχου Δωδεκανήσου:

«Οι Πηγές Καλλιθέας, ο πανέμορφος χώρος που φιλοξενεί όλο τον χρόνο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, το σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου θα και έχει και βόλεϊ.

Στο πλαίσιο των φετινών Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης «Τελχινίς» θα παρουσιάσει στους πολυάριθμους επισκέπτες το μίνι βόλεϊ.

Στα δύο ειδικά γήπεδα βόλεϊ που έχουν στηθεί στην εγκατάσταση, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Τελχινίδας θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες και παράλληλα να προβάλουν το άθλημά τους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Δεκεμβρίου, από τις 11-12:30 πμ θα γίνουν αγώνες επίδειξης μίνι βόλεϊ ενώ στη συνέχεια, έως τις 2μμ, οι έμπειροι προπονητές της Τελχινίδας θα μυήσουν τους μικρούς επισκέπτες τα μυστικά του αθλήματος.»