Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγωνία για το μέλλον στην ΑΕΚ

Αγωνία για το μέλλον στην ΑΕΚ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο είχαμε χτες βράδυ στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ . Όλες οι παίκτριες μαζί με την άτυχη Γιάννα Κατσαντώνη, που εγχειρίστηκε πρόσφατα στους χιαστούς και θα μείνει εκτός για 6-7 μήνες και σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, έφαγαν μαζί  σε “κιτρινόμαυρο στεκι¨και μίλησαν για την πολύ δύσκολη αγωνιστική και οικονομική χρονιά που πέρασαν και βρήκε την ομάδα στην 6η θέση της Α1.

Μάλιστα στο f/b της ομάδας κάτω από την παραπάνω φωτογραφία, υπήρχε η αινιγματική λεζάντα: «Πλέον είμαστε σε αναμονή των διοικητικών εξελίξεων για να δούμε αν ο αποχαιρετισμός είναι προσωρινός ή οριστικός.»

Πάντως μεσα στις επόμενες ημέρες αναμενονται να τρέξουν κάποιες εξελίξεις καθώς αναμένονται, οι πρώτες επαφές του προπονητή, Μανώλη Ρουμελιώτη με τον τιμ μάνατζερ, Χρήστο Δούκα, όπου θα συζητηθεί η κατάσταση της ομάδας αλλά και το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα  και κυρίως μέχρι το καλοκαίρι που η Ερασιτεχνική έχει εκλογές.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα για το τμήμα γυναικών, παραμένει αυτό των οφειλών σε  ξένες παίκτριες και της τιμωρίας που έχει ζητήσει για την Ένωση  με απαγόρευση μεταγραφών και πρόστιμα,  η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από την ΕΟΠΕ .