Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγωνία για Βούκοβιτς στην Ηλιούπολη

Αγωνία για Βούκοβιτς στην Ηλιούπολη

Αμφίβολη και πάλι είναι η συμμετοχή της βασικής ακραίας Βούκοβιτς για τον δύσκολο αγώνα της Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, το Σάββατο στις 18.00

Συγκεκριμένα, η Σέρβα αθλήτρια εξακολουθεί να νιώθει πόνους στο γόνατο από την προηγούμενη εβδομάδα, γι’ αυτό και  είχε αποκλειστεί από την αποστολή στη Σαντορίνη.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο έσω πλάγιος.

Η προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη εμφανίζεται αποφασισμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τη Βούκοβιτς. Έτσι μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, αποφασίστηκε να ταξιδέψει η αθλήτρια στη Θεσσαλονίκη για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα και από ‘κει και πέρα η κατάσταση της να επανεξεταστεί πριν το σέρβις του ματς.

Η αποστολή της Ηλιούπολης, θα αναχωρήσει με τρένο την Παρασκευή το απόγευμα, αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων, παρέτεινε τη χρονική περίοδο που οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα «διαρκείας» της νέας χρονιάς.

Μάλιστα έκανε κάλεσμα με το οποίο αναφέρει:

«Με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετά κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την Ηλιούπολη, συνεχίζεται για λίγες μέρες ακόμα η διάθεση των καρτών διαρκείας σε αρκετά προσιτή τιμή για όλους.

Με 20 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε θέση για όλες τις αναμετρήσεις της γυναικείας ομάδας και παράλληλα να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας που διαφημίζει την πόλη μας στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών.»