Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Air Canada με Mc William ο Ηρακλής Χαλκίδας

Air Canada με Mc William ο Ηρακλής Χαλκίδας

Στα χέρια του 26χρνου Καναδού Andrew McWilliam θα στηριχθεί η υποδοχή του Ηρακλή Χαλκίδας στην φετινή Volleyleague καθώς η ομάδα της Εύβοιας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού ακραίου που τα τελευταία είναι μέλος στην Β Εθνική ομάδα του Καναδά.

Μετά τους Μότα και Γκελίνσκι, ο Andrew McWilliam είναι το τρίτο μέλος της παρέας των ξένων του Ηρακλή Κηφισιάς που ολοκληρώνει με σταθερά βήματα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο 26χρονος Καναδός είναι μέλος της Β Εθνικής ομάδας του Καναδά και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την υποδοχή του Ηρακλή Χαλκίδας που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή.

mcwilliam

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας

Ο Καναδός ακραίος ANDREW McWILLIAM συμπληρώνει τις θέσεις των ακραίων στο φετινό ρόστερ ενισχύοντας την υποδοχή του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, μετά τους Deivid Mota και Μάκη Κολτσιάκη, που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Πρόκειται για αθλητή που έχει ιδιαίτερη έφεση στην υποδοχή.

Ο McWilliam ειναι 26 ετών, έχει γεννηθεί στις 1/04/1991, και έχει ύψος 1.96. Διετέλεσε μέλος, τα τελευταία 2 χρόνια, της Β’ ομαδας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΝΑΔΑ ως βασικός υποδοχέας με συμπαίκτη μάλιστα τον διαγώνιο Vernon Evans που διέπρεψε στο πρόσφατο WORLD LEAGUE ως βασικός διαγώνιος της Εθνικής Καναδά.