Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αήττητοι με αυτόν τον κόσμο (video)

Αήττητοι με αυτόν τον κόσμο (video)

Αναφορά στην μεγάλη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού έκαναν στις δηλώσεις τους ο Δημήτρης Γκαράς και ο Γιάννης Παντακίδης, ενώ ο Ρανγκέλ κοιτά ήδη στην Αθήνα.

Η βοήθεια του κόσμου που γέμισε το Paok Sports Arena ήταν καταλυτική για τον ΠΑΟΚ και σε αυτό στάθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο ο Γιάννης Παντακίδης, όσο και ο Δημήτρης Γκαράς.

Ο 30άχρονος λίμπερο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στην συγκλονιστική συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ «Υπήρχε πάθος και ένταση και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και μας έδωσε δύναμη για το πρώτο βήμα. Μετά τα δύο σετ, υπήρχαν λίγες φάσεις που χάσαμε αλλά και εκεί ήμασταν μαχητικοί. Στο τελευταίο σετ μπήκαμε δυνατά και το πήραμε»

Αναφερόμενος στον Ερνάντο Γκόμεζ, ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Αισθανόμαστε ασφάλεια όταν έχουμε ένα παίκτη τέτοια εμβέλειας στην ομάδα, που τα καταφέρνει τόσο καλά. Σε κόντρα μπάλα είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα έχει, αλλά δεν είναι μόνο αυτός».

Μιλώντας για την πίεση που μπορεί να υπήρχε στην ομάδα, ο Γκαράς είπε… «Δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη πίεση. Ήταν μεγαλύτερη στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, γιατί η ομάδα είχε μία καμπή, αλλά την ξεπεράσαμε και τώρα είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας».

Παντακίδης : «Δείξαμε την δύναμή μας»

Τα εύσημα στον κόσμο απέδωσε ο Γιάννης Παντακίδης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού καθώς υπογράμμισε πως με την βοήθειά του ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει κανένα παιχνίδι στην Πυλαία…

«Συνεχίζουμε την δουλειά μας και πρέπει να δούμε τις μας περιμένει στη συνέχεια. Θέλουμε να παίξουμε καλά και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κόσμος για δεύτερη φορά ήταν συγκλονιστικός, μας βοήθησε να πετύχουμε τη νίκη, τους ευχαριστούμε και θέλουμε να είναι δίπλα μας μέχρι τέλους. Νομίζω ότι πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, δείξαμε την δύναμή μας και με αυτό τον λαό στο πλευρό μας δεν θα έχουμε πρόβλημα να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο γήπεδό μας», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφερόμενος στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι είπε… «Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα που δείξαμε σαν ομάδα. Κρατήσαμε όταν ξέφυγε για λίγο ο Ολυμπιακός και όλα αυτά μας έδωσαν το παιχνίδι. Ακόμη και όταν ο αντίπαλος μας πήρε ένα σετ, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, παίζουν καλό βόλεϊ. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί».

Ρανγκέλ : «Σημασία το πώς παίζουμε εμείς»

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο έζησε τον πρώτο τελικό ο Ρανγκέλ στην Πυλαία και στο τέλος το πανηγύρισε με τους φίλους της ομάδας.

«Κάναμε ένα μεγάλο και σπουδαίο βήμα με αυτή τη νίκη μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έπαιξαν όλα ρόλο και το σερβίς και η άμυνα και ο τρόπος που κάναμε τις επιθέσεις μας», τόνισε ο Ρανγκέλ και συνέχισε «δεν έχει σημασία πως παίζει ο Ολυμπιακός. Ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πως παίζουμε εμείς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει στην Αθήνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και ξέρουμε σίγουρα ότι μπορούμε, αρκεί να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά».

VIDEO