A2

Αήττητος ο Πανιώνιος

Αήττητος ο Πανιώνιος

Το 3×3 στον Α Όμιλο της Α2 των αδρών πανηγύρισε ο Πανιώνιος επικρατώντας σε έναν συναρπαστικό αγώνα 3-0 της Ροδίων Άθλησις που έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Στο κλειστό της Αρτάκης οι «Πάνθηρες» του Αργύρη Ψάρρα έβγαλαν… «νύχια» και «δόντια» και απέναντι στην μαχητική Ροδίων Άθλησις πανηγύρισαν το τρίποντο αποδεικνύοντας πως μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Α Όμιλο.

Οι «κυανέρυθροι» με ηγέτη τους τον Σωτήρη Τσέργα, αλλά και τους Καντιώτη και Κουφόπουλο να παίρνουν καθοριστικούς πόντους έκαμψαν στα… σημεία την αντίσταση των Δωδεκανήσιων που φωνάζουν για την διαιτησία του 2ο και καθοριστικού σετ.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο –πόντο δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 9-6, οι «γαλάζιοι» το 12-14 για να έρθει λίγο αργότερα το 18-15. Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη μείωσαν στο 22-21, ωστόσο ένα λάθος τους, ένα μπλοκ στον Κάλας και μια άστοχη επίθεση του Γκένοφ έφερε το 25-21 και το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματική μάχη με τον Πανιώνιο να ξεκινά εντυπωσιακά προηγούμενος με 4-1, αλλά η Ροδίων να τρέχει ένα σερί κάνοντας το 4-7 και το 12-17. Οι νησιώτες έφθασαν στο 14-19, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πιέσουν στο σερβίς την αντίπαλη υποδοχή και να ισοφαρίσουν σε 19-19 με τους  Ροδίτες να φωνάζουν για δύο συνεχόμενες επιθέσεις άουτ του Κάλας.

Οι δύο ομάδες έφθασαν στο 24-24 όπου η Ροδίων είχε 5 σετ μπολ χωρίς να μπορεί να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φθάσουν οι ίδιοι σε 6 σετ μπολ με τους Καντιώτη και Κουφόπουλο να κάνουν το 35-34 και τον Σπάλα να τελειώνει την επίθεσή του για το 36-34 και το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Πανιώνιος έχοντας υπέρ του την ψυχολογία και εκμεταλλευόμενος την νευρικότητα των «γαλάζιων» προηγήθηκε με 15-9 και 23-17 ωστόσο η Ροδίων με ένα σερί 0-7 έκανε το 23-24. Οι «κυανέρυθροι» όμως με τον Καντιώτη φρόντισαν να μείνουν όρθιοι και με το 32-30 να πανηγυρίσουν το τρίποντο με το 3-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αργύρης Ψάρρας (Προπονητής Πανιωνίου) : «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το 3×3. Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά βλέπουμε πως έχουμε τις δυνατότητες σε έναν βατό Όμιλο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικούμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε».

Νίκος Αντωνιάδης (Προπονητής Ροδίων Άθλησις) : «Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που ήταν αήττητη όπως και εμείς. Είχαμε κάποια προβλήματα στο μπλοκ και σε κάποια σημεία του αγώνα με την υποδοχή μας. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το 2ο σετ που θα μπορούσαμε να το πάρουμε και να έχει διαφορετική εξέλιξη η αναμέτρηση, ωστόσο τα διαιτητικά λάθη έφεραν εκνευρισμό στην ομάδα και το 2-0. Εμείς συνεχίζουμε για το καλύτερο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...