BEACH VOLLEY

Ακάθεκτες οι Βίκυ/Μαρία

Ακάθεκτες οι Βίκυ/Μαρία

Μια ακόμη μεγάλη νίκη πανηγύρισαν στην Ιαπωνία και το Grand Slam του παγκόσμιου σιρκουί που διεξάγεται στην Γιοκοχάμα οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιανη καθώς επικράτησαν με 2-1 των Ρωσίδων Ουκόλοβα/Μπίρλοβα στο  πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Γ Ομίλου…

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αναμετρήσεις στον Γ Όμιλο του κυρίως ταμπλό του Grand Slam στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Το «δίδυμο» της Εθνικής μας επικράτησε με 2-1 (22-20, 19-21, 15-11) των Ρωσίδων Ουκόλοβα,  Μπίρλοβα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στα νοκ άουτ παιχνίδια καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου τώρα ο  βραζιλιάνικος εμφύλιος κρίθηκε και αυτός στο ταϊ-μπρεϊκ με τις Κάρολ / Μαρία Κλάρα, Νο14 του ταμπλό, να κάνουν την έκπληξη επικρατώντας των Τζουλιάνα / Αντονέλι (Νο 3 του ταμπλό) με 2-1 (24-22, 18-21, 15-12).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων την Πέμπτη οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη θα αντιμετωπίσουν τις Κάρολ / Μαρία Κλάρα με τον νικητή να παραμένει στην κορυφή του Ομίλου και να βάζει τις βάσεις για πρόκριση…