PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος – Νέα πρόεδρος η Νεκταρία Καρατζή

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος – Νέα πρόεδρος η Νεκταρία Καρατζή

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης Κόρινθος, όπου ο τέως πρόεδρος Γιώργος Αλατζάκης, έπειτα από 8 χρόνια παρέδωσε τα ηνία του συλλόγου στη νέα πρόεδρο Νεκταρία Καρατζή και θα συνεχίσει να συμβάλλει στην πορεία του ΑΣΠ Κόρινθος από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Μετά το τέλος της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε συμβούλιο μεταξύ των εκλεγέντων, όπου και προέκυψε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Αναλυτικά

Πρόεδρος: Νεκταρία Καρατζή
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Παπαπορφυρίου
Γ. Γραμματέας: Γεώργιος Καλλίγερος
Ταμίας: Δημήτριος Τσακόπουλος
Σύμβουλος: Αντώνιος Σουκαράς

Αναπληρωματικά μέλη

Γιώργος Λιάκουρας
Σπύρος Καλαντζής

Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή από τον Γιώργο Αλατζάκη, ο οποίος μετά από 8 χρόνια στην προεδρεία του συλλόγου, αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος . Η οικογένεια του συλλόγου τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του, όπως και την απερχόμενη αντιπρόεδρο Μαρία Βικτωράτου, αλλά και το υπόλοιπο ΔΣ για τα όσα πρόσφερε τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...