Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άλλοι χαλαροί, άλλοι στο τρέξιμο

Άλλοι χαλαροί, άλλοι στο τρέξιμο

Την ώρα που η Ελλάδα την Κυριακή ζει το αποκορύφωμα των εκλογών οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχαν το δικό τους πρόγραμμα καθώς μετά την προπόνηση η «κυανόλευκη» αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη…

Η Κυριακή των εκλογών συνήθως για όλους είναι μια…. χαλαρή μέρα που ξεκινά με καφεδάκι, συνεχίζεται με το παραδοσιακό τραπέζι και την επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο για την ψήφο και μετά την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και τον Exit Poll.

Ωστόσο αυτή η όμορφη Κυριακή ήταν εντελώς διαφορετική για τους αθλητές του Εθνικού καθώς η δικιά τους «μάχη» είναι την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για τους «κυανόλευκους» του Σάκη Μουστακίδη περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο και μετά αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη…

Ούτε εκλογές, ούτε ψήφους, ούτε καφέ… Ο στόχος της 4άδας είναι μεγάλος για όλους και η πραγματική «μάχη» της 4άδας άναψε για τα καλά με τις μεταγραφικές ενισχύσεις Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου.

Από Αλεξανδρούπολη μεριά μπορεί να βγαίνει πως ψάχνουν πασαδόρο κάνοντας πρόταση στον Μπρατόεφ και να βλέπουν Φιλίπποφ, ωστόσο όπως ακούγεται ψάχνονται περισσότερο για ακραίο αφού υπάρχει «θέμα» με τον Τσουκ.

Ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό για όλους είναι το οικονομικό αφού υπάρχουν καθυστερήσεις και ο Μαυροβούνιος θέλει να ξέρει τι θα κάνει η ομάδα και πως θα «τρέξει» στο επόμενο μισό του πρωταθλήματος.