LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Άλλος για την υπέρβαση, άλλος για να… «ρεφάρει»

Άλλος για την υπέρβαση, άλλος για να… «ρεφάρει»

Η αυλαία του 10ου League Cup Νίκος Σαμαράς στη Βέροια ανοίγει με τον οικοδεσπότη Φίλιππο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα γιορτή (17/4, 17:00, ΕΡΤ-3) για όλους στην πόλη της Ημαθίας που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση τους στην πρώτη διοργάνωση που φιλοξενούν στην ιστορία τους.

Φίλιππος Βέροιας και ΠΑΟΚ αναμετρόνται για 3η φορά την φετινή χρονιά καθώς μετά τις μονομαχίες τους στο πλαίσιο της Volleyleague οι δύο ομάδες διεκδικούν το απόγευμα το εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του League Cup.

Οι γηπεδούχοι στην παρθενική τους συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία τερμάτησαν στην 7η θέση και πλέον αισιοδοξούν να είναι ανταγωνιστικοί στο νοκ-αουτ παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και γιατι όχι να κάνουν την έκπληξη εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τόνισε «Καλωσορίζω όλες τις ομάδες σε μία γιορτή του βόλεϊ. Οι προσδοκίες μας δεν σταματούν με την πρόκριση στο φάιναλ-4, θα παλέψουμε για να περάσουμε στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχουν σχέση, όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα υπερέχει. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό».

Ο Κώστας Προύσαλης, αρχηγός και ο πλέον έμπειρος παίκτης της ομάδας δήλωσε έτοιμος για την υπέρβαση υπογράμμίζοντας «Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πλήρης ομάδας αλλά θεωρώ πως είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας και εκεί θα χτυπήσουμε. Είμαι χαρούμενος επίσης που στη πρώτη σεζόν της ομάδας στη πρώτη κατηγορία είναι σε ένα φάιναλ-4. Έτσι θα μεγαλώνει ο σύλλογος κάθε χρόνο. Λόγω του λοκ ντάουν δεν θα έχουμε κόσμο. Όμως μας έχουν αγκαλιάσει από τη πρώτη μέρα, μας χαιρετούν και σιγά σιγά μαθαίνουν το βόλεϊ. Αν υπήρχε η δυνατότητα για παρουσία κόσμου τότε θα θέλαμε δύο γήπεδα και όχι ένα. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Βέροιας».

Φουλάρει για το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να κατακτήσει το τρόπαιο του League Cup Νίκος Σαμαράς δηλώνει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από μια μέτρια αγωνιστική χρονιά στην Volleyleague, θέλει να… ρεφάρει και να κλείσει με χαμόγελα την δύσκολη χρονιά.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά Νικολά Ματιάσεβιτς τόνισε χαρακτηριστικά «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το τρόπαιο, ενώ ο Φοίνικας Σύρου ως δευτεραθλητής έχει και αυτός αρκετές πιθανότητες. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο. Με την επιστροφή του Προύσαλη δυνάμωσε η Βέροια και θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τα αποθέματα ενέργειας και οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Απο την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θανάσης Τερζής αναφερόμενος στην διοργάνωση και τον ημιτελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου δήλωσε Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος σχετικά νωρίς, θέλουμε το τρόπαιο. Έχουμε έναν δύσκολο ημιτελικό με τη Βέροια, η οποία θα παλέψει για τη νίκη, όπως και εμείς. Σε έναν νοκ άουτ αγώνα όλα μπορούν να γίνουν. Οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν έχουν καμία σχέση, η βαρύτητα είναι διαφορετική. Ξέρουμε τα όπλα της Βέροιας και είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, ειδικά στις στιγμές που θα πιεστούμε. Πιστεύω ως σύνολο υπερτερούμε και με σοβαρότητα θα πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2020-21

FINAL-4 – Δημήτριος Βικέλας Βέροιας

Σάββατο 17 Απριλίου 2021
Ημιτελικοί
17:00 (ΕΡΤ-3): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Χάνος, Πλιάχα. Γραμματεία: Πασπάλα. Aναπληρωματικός – Video Check: Βασιλειάδης.
20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Ψαρρά. Aναπληρωματικός – Video Check: Γεωργιάδης.

Κυριακή 18 Απριλίου 2021
Τελικός
20:00 (ΕΡΤ-3): Νικητές ημιτελικών

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...