ΔΙΕΘΝΗ

Άμα δε σε θέλει όμως…

Άμα δε σε θέλει όμως…

Κράμπες και ατυχία στέρησαν τη νίκη από την Κepco 45 του Τζούριτς στην πρεμιέρα των πλέι οφ της κορεατικής V-League.

Με τους χειρότερους οιωνούς για το διεθνή άσο μας, Μίταρ Τζούριτς ξεκίνησαν σήμερα τα πλέι οφ του κορεατικού πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα κόντρα στην γηπεδούχο Rush&Cash, για την μια και μοναδική θέση στον τελικό κοντρα στην πρωταθλήτρια Samsung Bluefangs, η Kepco 45  ηττήθηκε με 3-2 (41-39, 18-25, 25-16, 17-25, 15-8) σετ, όπου στο πρώτο σημειώθηκαν 80 πόντοι!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, όπου Έλληνας σουπερστάρ θα μπορούσε εύκολα να θέσει υποψηφιότητα για το Όσκαρ ατυχίας, η Kepco αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ 0-1, 1-2 είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τζούριτς με 25 πόντους πριν συμπληρωθούν καλά καλά τα τρία πρώτα σετ.

Κάπου εκεί όμως μίλησε η γκαντεμιά, καθώς ο διεθνής μας υπέστη κράμπα σε προσαγωγούς και γάμπες ταυτόχρονα, καθώς μέχρι τότε είχαν παιχθεί συνολικά 164 πόντοι! Με φανερό λοιπόν εκνευρισμό, για το… timming αλλά και την κακοδαιμονία του ο Τζούριτς προσπάθησε παρά το πρόβλημά του για το καλύτερο, όπως κι έγινε καθώς η ομάδα του ισοφάρισε και έδειξε αποφασισμένη να μην τα παρατήσει στο 5ο. Δυστυχώς όμως για την παρέα του διεθνή μας, η Rush&Cash με τον Κουβανό Σιμόν σε μεγάλα κέφια να τελειώνει το ματς με 34 πόντους, όσους και ο Τζούριτς, επιβλήθηκε στα σημεία και πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για την πρόκριση στον τελικό.

Ο επαναληπτικός απέναντι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στην έδρα της Kepco.