ΔΙΕΘΝΗ

«Αμάξι και γυναίκα δεν δανείζονται» (photos)

«Αμάξι και γυναίκα δεν δανείζονται» (photos)

Όταν οι πρωταθλήτριες της Δρέσδης, παρατάνε τις μπάλες, γίνονται calendar girls και φωτογραφίζονται σε πόζες που… κόβουν την ανάσα δίπλα στα πιο γκλαμουράτα “εργαλεία” της Mercedes για το νέο ημερολογίο του συλλόγου, τότε απλά… respect!

«Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών» τραγουδούσε πριν  πολλά χρόνια η Μέριλιν Μονρόε και σαγήνευε τον ανδρικό πληθυσμό, αποδεικνύοντας γιατί οι άνδρες… προτιμούν τις ξανθιές! Κι όμως τα κορίτσια της γερμανικής Δρέσδης, στο νέο ημερολόγιο του συλλόγου, φαίνεται πως προτιμάνε για… παρέα τα αυτοκίνητα, από τις… πέτρες. Όχι όμως όποια και όποια… εργαλεία, αλλά τα πιο κλασσικά και πανάκριβα  μοντέλα της «συμπατριώτισσάς» τους Mercedes Benz.

Dresdner calendar 1

Ο συνδυασμός της ομορφιάς των ντυμένων κοριτσιών από την φημισμένη Cornelia Minge με τα εντυπωσιακά «τέκνα» της διάσημης μάρκας από τη Στουτγάρδη, με φόντο τις γέφυρες της Δρέσδης, υπό το φακό του Lars Neumann είναι «όλα τα λεφτά» στο νέο ημερολόγιο της πρωταθλήτριας ομάδας με θέμα «The drive of masters».

Dresdner calendar 3
Η διάθεση του νέου ημερολογίου της Δρέσδης, το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου άρχισε χθες στο περιθώριο του αγώνα της Bundesliga με την Μπερλίν και το κόστος είναι 20 ευρώ το απλό και 25 ευρώ με αυτόγραφα όλων των αθλήτριων.

Dresdner calendar 2
Τελικά μάλλον ισχύει ότι  “η γυναικα και το αυτοκινητο δεν δανείζονται”! Και το κυριότερo που πρέπει να θυμάστε; “Ποτέ το ένα στο άλλο…”


Πηγή & Photo:
dresdnersportclub.de