Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Αμαζόνα» η Ashley Watkins

«Αμαζόνα» η Ashley Watkins

Στη Volleyleague με την φανέλα των Αμαζόνων θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η 23χρονη Αμερικανή πασαδόρος Ashley Watkins που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Η Ashley Watkins έπειτα από 4 χρόνια στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα ξεκινά από την χώρα μας την επαγγελματική της καριέρα και είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε άλλο επίπεδο και να βοηθήσει τις Αμαζόνες στην 2η παρουσία τους στη Volleyleague.

Η Ashley Watkins αναφερόμενη στην μεταγραφή της στις Αμαζόνες δήλωσε «Ευχαριστώ τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ για την ευκαιρία. Είμαι τόσο ανυπόμονη και ενθουσιασμένη για να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα με το υψηλό επίπεδο βόλεϊ και τη δυνατότητα να παίξω εναντίον κάποιων από τις καλύτερες στον κόσμο.
Όχι μόνο το επίπεδο του βόλεϊ αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός πολιτισμός είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν».

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη Αμερικανίδα αθλήτρια Ashley Watkins.

Η 23χρονη Ashley έχει ύψος 1,83 αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός των ΗΠΑ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, καταγράφοντας την έκτη καλύτερη επίδοση σε ασσίστ στην ιστορία του, αν και την πρώτη της χρονιά αγωνίστηκε ως πασαδόρος/διαγώνιος στο σύστημα 6-2.

Συνολικά στα 4 χρόνια στη Μοντάνα αγωνίστηκε σε 108 αγώνες, είχε 3411 τελικές πάσες, 279 τελειωμένες επιθέσεις, 140 μπλοκ και 82 άσσους από σερβίς.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ashley στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.