Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αμαζόνα η πολυταξιδευμένη Alexandra Vajdova

Αμαζόνα η πολυταξιδευμένη Alexandra Vajdova

Έχοντας αγωνιστεί απο την Βοσνία μέχρι το Βιετνάμ και απο την Σουηδία μέχρι τις Φιλιππίνες, η Σλοβάκα ακροδιαγώνια Alexandra Vajdova τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αμαζόνων, με την χώρα μας να αποτελεί τον 10ο σταθμό της απίστευτης καριέρας της… 

Πολίτης του κόσμου θα πρέπει να θεωρείται η Alexandra Vajdova, καθώς η καριέρα της 31χρονης Σλοβάκας θυμίζει κάτι απο τον γύρο του κόσμου… Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νέας Ερυθραίας έρχεται στην Αθήνα με εμπειρίες και παραστάσεις απο αρκετά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα όπως η Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και απο εξωτικά μέρη όπως οι Φιλιππίνες και το Βιετναμ.

Η Ελλάδα αποτελεί τον 10ο σταθμό στην πολυταξιδευμένη καριέρα της με την ίδια να δηλώνει ανυπόμονη να ενταχθεί στις νεοφώτιστες, αλλά και να ζήσει τον ελληνικό πολιτισμό αλλά και τις ομορφιές της Αθήνας.   

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η Alexandra δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος της ομάδας των Αμαζόνων την προσεχή σεζόν! Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να δουλέψω σκληρά με τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου για να φέρουμε την ομάδα μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, κάτι που ελπίζουμε να μας φέρει μια επιτυχημένη σεζόν. Ανυπομονώ επίσης να μείνω στην όμορφη Αθήνα και να ζήσω τον ελληνικό πολιτισμό, για τον οποίο παρεμπιπτόντως άκουσα μόνο καλά πράγματα.»

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη Σλοβάκα ακραία/διαγώνια Alexandra Vajdova.

Η ύψους 1,82 αθλήτρια γεννήθηκε στις 15-12-1989 και διακρίνεται για το αγωνιστικό πάθος και τη δύναμη της. Έχει αγωνιστεί σε Σλοβακία, Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Φιλανδία, Βέλγιο, Φιλιππίνες, Βιετνάμ και Βοσνία, έχοντας επιλεγεί ως ακραία στην καλύτερη 7αδα των πρωταθλημάτων Σουηδίας και Φιλανδίας, τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Alexandra στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.