A2

Αμετάβλητες οι κορυφές

Αμετάβλητες οι κορυφές

Πορφύρας, Ναύαρχος Βότσης και Λαμία παρέμειναν σταθερά στις πρώτες θέσεις των Ομίλων τους στην Α2 των γυναικών καθώς επικράτησαν επί Παλλήνης, Νέας Βύσσας και Αγρινίου αντίστοιχα. Σημαντικές νίκες για Ηλυσιακό και Ίωνες…

Την 2η συνεχόμενη νίκη του και την 5η στα 6 τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε ο ΟΦ Βριλησσίων καθώς απέναντι στον ουραγό ΓΣ Χαλανδρίου δεν είχε κανέναν πρόβλημα και με το 3-0 κατέκτησε το τρίποντο που τον κρατά σταθερά στην 2η θέση του 1ΟΥ υποομίλου του Α Ομίλου.

Στην Καλαμάτα ο Μεσσηνιακός με το 3-0 επί της ΕΑ Πατρών παράμεινε σε απόσταση αναπνοής από τα Βριλήσσια και την 2η προνομιούχα θέση.

Νίκη επιβίωσης πανηγύρισαν οι Ίωνες καθώς πήραν το τρίποντο κόντρα στον ΟΠΕ Ρεθύμνου και παραμένουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής τους στην κατηγορία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Α ΟΜΙΛΟΥ

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ – ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3-0

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1888- ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-0

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΦΟ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ 0-3

Συνεχίζει αήττητος ο Πορφύρας

Στο 2ο υποόμιλο του Α Ομίλου ο Πορφύρας με το  3-0 επί της Παλλήνης παρέμεινε αήττητος και με το 18×18 συνεχίζει την εντυπωσιακή του φετινή πορεία. Σταθερά στην 2η θέση ο Ηλυσιακός που πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη και με το 0-3 επί του Πανιωνίου διεύρυνε ακόμη περισσότερο την διαφορά του από τις «κυανέρυθρες».

Εύκολο απόγευμα είχαν ΖΑΟΝ και Αγία Παρασκευή αφού με το 3-0 κατέκτησαν το τρίποντο απέναντι σε Τελχινίς και Αιγάλεω αντίστοιχα, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στον ΑΣ Ηλιούπολης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ – Α ΟΜΙΛΟΥ

ΖΑΟΝ – ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ 3-0

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ 3-0

Σταθερότητα από Λαμία

Στον 1 υποόμιλο του Β Ομίλου τα φαβορί προχώρησαν με νίκες καθώς η Λαμία δεν δυσκολεύθηκε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό 80 Αγρινίου και με το 3-0 να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας και το σημερινό αποτέλεσμα της Κορίνθου.

Νίκες και για Απόλλων Πατρών και Ασκληπιό Τρικάλων που με το 3-1 κόντρα σε Γιάννενα και Φιλαθλητικο Λαρισαϊκό παραμένουν στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Β ΟΜΙΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-1

ΛΑΜΙΑ 2013- ΙΩΝΙΚΟΣ 80 ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3-0

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 3-1

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Ακάθεκτος ο Ναύαρχος

Στον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου ο Ναύαρχος Βότση συνεχίζει την πορεία του προς τα μπαράζ ανόδου καθώς επικράτησε με 3-0 της Νέας Βύσσας κατά την 14η αγωνιστική. Τρίποντο που κλειδώνει κατηγορία πανηγύρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου που με το 3-0 επί του Ανατόλια απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Β ΟΜΙΛΟΥ

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ – ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ 3-0

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1

ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-3

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...