BEACH VOLLEY

Αμφίβολη για Μάταλα η Δηλαβέρη

Αμφίβολη για Μάταλα η Δηλαβέρη

Πιο σοβαρός από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός της δευτεραθλήτριας του Masters τουνουά μπιτς βόλεϊ της Σκοπέλου, καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε υπάρχει κίνδυνος να χάσει το προσεχές Μasters στα Μάταλα.

Συγκεκριμένα η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια, μετα από μία πτώση που είχε σε προσπάθεια για άμυνα στο 15-14 υπέρ των πρωταθλητριών Μεθενίτη/Καραγκούνη αισθάνθηκε μία ενόχληση στον ώμο και μετά το medical taim out που πήρε έδειξε να πονάει.

Χθες λοιπόν η μαγνητική που υποβλήθηκε η Δηλαβέρη έδειξε πως η συμπαίκτρια της Τέζα έχει “μερική ρήξη και τενοντίτιδα υπερακανθίου και μικρής έκτασης στοιχεία τενοντίτιδας υπακανθίου”, κάτι που σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, ενδέχεται να την κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 10 ήμέρες. Κάτι που σημαίνει ότι πέρα από το Οπεν Σαρωνίδας, πιθανοτατα δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί και στο Masters της Κρήτης, στα Μάταλα.

Ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που σήμερα θα επισκεφτεί τον ορθοπεδικό της, ακολουθεί κανονικά μία θεραπευτική αγωγή και όπως τόνισε στο Voleyplanet “θα το παλέψω και ήδη από χθες αισθάνομαι καλύτερα. Θα περιμένω όμως να δω τι θα μου πει και ο γιατρός…”.