A2

Αναγεννημένη η «Σαμιώτισσα» Πανταζή

Αναγεννημένη η «Σαμιώτισσα» Πανταζή

Έπειτα από την τρίτη της χρονιά στον Πανιώνιο η Θεσσαλονικιά ακραία αποχαιρετά την “Πλατεία” προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά επί νησιωτικού εδάφους.

Στο νησί λοιπόν του Πυθαγόρα και του Επίκουρου η 34χρονη άσος θα βρεθεί τη φετινή σεζόν κόντρα σε μία νέα πρόκληση, ενισχύοντας την προσπάθεια της Αναγέννησης Σάμου για διάκριση στην Α2 Γυναικών. Η εμπειρία της Πανταζή αναμένεται να αποδειχθεί πολύτιμη στην ομάδα του καταξιωμένου τεχνικού, Κώστα Μηλιώνη, που αρχικά στοχεύει στην παραμονή, αλλά δεν θα έλεγε “όχι” και σε κάτι καλύτερο.

Μάλιστα μετά την πρόσφατη κλήρωση των ομίλων της Α2 Γυναικών, βάσει της οποίας η ομάδα της Σάμου θα αγωνιστεί στον 2ο υποόμιλο του Ά’ ομίλου, η Ελληνίδα ακραία θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την γνώριμη ομάδα της “Πλατείας”, αφού εκτός του Πανιωνίου στον υποόμιλο συμμετέχουν ακόμη οι ΑΟ Αιγάλεω, ΖΑΟΝ, ΑΟΦ Πορφύρας, ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ΑΣ Ηλιούπολη, ΑΟ Ηλυσιακός, ΑΟ Παλλήνη, ΑΕ Αγίας Παρασκευής και ΡΣΦΠ Τελχινίς Ρόδου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...