Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσαν Καραγκιοζίδη οι Μακεδόνες

Ανακοίνωσαν Καραγκιοζίδη οι Μακεδόνες

Την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Καραγκιοζίδη ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού. Το νέο μέλος της ομάδας των Κυμίνων θα αναλάβει να γυμνάζει αναπτυξιακά τμήματα ενώ θα έχει χρέη βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας, δίπλα στον Μανώλη Σκουλικάρη.

makedones-toatzi-proponisi-56789

“ Η Διοίκηση των Μακεδόνων καλωσορίζει στην οικογένειά μας τον Γιάννη Καραγκιοζίδη ο οποίος θα αναλάβει ως προπονητής αναπτυξιακά τμήματα , καθώς επίσης θα εκτελέσει χρέη βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας, δίπλα στον Μανώλη Σκουλικάρη. Ο Γιάννης , ο οποίος έχει αποδείξει με την δουλειά του σε τοπικά σωματεία ότι αγαπά πολύ το βόλεϊ, έρχεται με όρεξη και όραμα να συνδράμει στην ανάπτυξη του σωματείου.

Επίσης βρίσκεται ήδη δίπλα στην γυναικεία ομάδα στις προπονήσεις αλλά και στην συγκέντρωση στοιχείων και στατιστικών και ανάλυση βίντεο. Εμείς του ευχόμαστε καλή δύναμη και να πανηγυρίσουμε μαζί μας πολλές επιτυχίες.”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...