Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Χριστόπουλο ο Παμβοχαϊκός

Ανακοίνωσε Χριστόπουλο ο Παμβοχαϊκός

Την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Χριστόπουλο ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Παμβοχαϊκός.

Την τεχνική ηγεσία του Παμβοχαϊκού και επίσημα αναλαμβάνει πλέον ο Γιώργος Χριστόπουλος. Ο Πατρινός προπονητής ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βραχατίου που μέσω Δελτίου τύπου του πλέκει το εγκώμιο και του εύχεται καλή επιτυχία τη νέα χρονιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ

«Το Τ.Α.Α Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016 του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο έμπειρος προπονητής κος Γιώργος Χριστόπουλος.

Ο νέος μας προπονητής είναι γνώστης της VOLLEYLEAGUE, καθώς από την σεζόν 2000 – 2001 έως και την σεζόν 2011 – 2012 ήταν παρόν στα πρωταθλήματα αυτά.

Πρώτος σταθμός ήταν σαν προπονητής της Ολυμπιάδας Πατρών  την οποία οδήγησε στην πρώτη την τάξη κατηγορία (μετά από 15ετη προσπάθεια), καταφέρνοντάς να την οδηγήσει και στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια και για 4 σεζόν ανέλαβε τον Π.Α.Ο.Κ με πλασαρίσματα στην πρώτη τετράδα, αλλά και την συμμετοχή σε 2 Final four του κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια  την επταετία 2005-2012  ήταν αυτή  που κατάφερε πολλά για τα δεδομένα μιας επαρχιακής ομάδας, καθώς ήταν ο καθοδηγητής της πολύ επιτυχημένης πορείας της Ε.Α.Π ΠΑΤΡΩΝ τόσο στην VOLLEYLEAGUE (με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στην τελική κατάταξη), όσο και στο κύπελλο Ελλάδος (με συμμετοχή σε τελικό), αλλά και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις (2 final four CEV CUP + 1 final four CHALLENGE CUP).

Το T.A.A του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ του εύχεται  ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».