Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Graham-Batagim ο Παμβοχαϊκός

Ανακοίνωσε Graham-Batagim ο Παμβοχαϊκός

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα είχαμε από τον Παμβοχαϊκό ο οποίος επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Volleyplanet ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Αυστραλού κεντρικού Beau Graham, καθώς και του Βραζιλιάνου ακραίου Henrique Parreira Batagim.

Μπορεί το Βραχάτι να έχασε τον Τζέϊσον Αγκοπιάν λόγω τραυματισμού ωστόσο το κενό του Αμερικανού κεντρικού την κάλυψε γρήγορα με την απόκτηση του Αυστραλού Beau Graham όπως σας είχε ενημερώσει από την εχθές το Volleyplanet.

O Beau Graham έχει ύψος 2.02, είναι 22 ετών και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρουμανία και Σουηδία.

Παράλληλα ο Παμβοχαϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου Henrique Parreira Batagim. Ο Βραζιλιάνος ακραίος είναι 23 ετών και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Canoas.

“Ευχαριστώ για την επιλογή μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Κορινθίας” ήταν τα πρώτα λόγια του Henrique Parreira Batagim σημειώνοντας ότι “το βόλεϊ είναι ένα συλλογικό άθλημα γιαυτό πάντα πρέπει να μπαίνει η ομάδα πιο ψηλά από το εγώ κάθε αθλητή και αυτό θέλω και εγώ στην νέα μου ομάδα. Θέλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε όλοι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν”.

Η ανακοίνωση του Henrique Parreira Batagim

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας με την απόκτηση του Βραζιλίανου Henrique Parreira Batagim.

Γεννημένος στην Ανάπολις Γκόϊας το 1993 και με ύψος 1,97 στα πρώτα σχολικά του χρόνια ασχολήθηκε με το άθλημα του μπάσκετ αλλά ένας καθηγητής του τον παρότρυνε να δοκιμάσει στο άθλημα του βόλεϊ.

‘Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βραζιλίας με τελευταίο του σταθμό πέρσι την ομάδα της Canoas.

Με πολύ καλή υποδοχή ο Henrique Parreira Batagim αγωνίζεται στην θέση του ακραίου, θεωρείτε ένας αθλητής που τον χαρακτηρίζει το πάθος αλλά και η ομαδικότητα.

Η ανακοίνωση του Beau Graham

Την απόκτηση του κεντρικού Διεθνή Αυστραλού Beau Graham ανακοινώνει η ομάδα μας. Ο Βeau Graham είναι 22 χρονών με υψος 2,02 ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ηλικία των 14 ετών στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου που φοιτούσε.

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Queensland (ακαδημία αθλητισμού) σε ηλικία μόλις 15 ετών. Γρήγορα το ταλέντο τον έφερε στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της Αυστραλίας με τον αθλητή να συνδυάζει βόλεϊ και σπουδές καθώς του δόθηκε και υποτροφία στο Αθλητικό Ινστιτούτο Αθλητισμού.

Στο βιογραφικό του εκτός των άλλων έχει προσθέσει και την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα των Ρουμανίας και Σουηδίας.

Η απόκτησή του έρχεται σε συνάρτηση με την πρόωρη διακοπή συνεργασίας με τον Κεντρικό Αμερικάνο Τζέισον Αγκόπιαν καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός γηπέδων την φετινή σεζόν.