Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Κακουράτου η Λαμία

Ανακοίνωσε Κακουράτου η Λαμία

Τα “κυανόλευκα” της Λαμίας θα φορά και επίσημα πλέον τη φετινή χρονιά στη Volleyleague η Ξένια Κακουράτου, καθώς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ρούμελης που συμπληρώνει δυναμικά το ρόστερ εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία. 

Μια ακόμη μεταγραφή από το… “πάνω ράφι” πραγματοποίησε η Λαμία καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Ξένιας Κακουράτου. 

Η πρώην λίμπερο του Ολυμπιακού συμφώνησε με την ομάδα της Ρούμελης που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.  

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Λαμίας η Κακουράτου τόνισε «Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου που με επέλεξε, καθώς και το Δ. Σ του Συλλόγου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ. Είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος σύλλογος με στόχους και οράματα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία και στην ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας 2013

Συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του ο Α. Ο. Λαμίας 2013, δυναμώνοντας την άμυνά του με τεράστια μετεγγραφή, την 27χρονη λίμπερο πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού Ξένια Κακουράτου.

Η αθλήτρια έχει ύψος 1,58 μ., και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της «Άρτεμις Κορυδαλλού» (2003-06). Πέρασε τρεις φορές από τον Πανναξιακό (2012-14, 2016-17 και 2018-19), τη ΑΕΚ (2014-16), τη «Άρτεμις Κορυδαλλού» (2017-18) και την περσινή χρονιά (2019-20) αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Ξένια στην οικογένειά του και της εύχεται πρώτα απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!.

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013