A2

Ανακοίνωσε Καψαλιάρη-Τσιαμήτα ο Άθλος

Ανακοίνωσε Καψαλιάρη-Τσιαμήτα ο Άθλος

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Άθλος καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Τσιαμήτα, Καψαλιάρη συμπληρώνοντας έτσι ένα αξιόμαχο και δυνατό σύνολο εν όψει της «παρθενική» της συμμετοχής στην Α2 των ανδρών.

Μετά τους Χουσίδη, Μπαρμπούδη, Τελούδη και Μπαξεβανίδη, ο Άθλος πρόσθεσε δύο ακόμη παίκτες που θα τον βοηθήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Έτσι η διοίκηση των «βυσσινί» ανακοίνωσε τους Καψαλιάρη, Τσιαμήτα με τον πρώτο να αναλαμβάνει τον ρόλο του «μαέστρου» στην ομάδα (πασαδόρος) και ο δεύτερος το βάρος της επίθεσης ως ακραίος.

Αντίθετα από την ομάδα της Ορεστιάδας αποδεσμεύθηκε ο Γιάννης Τελούδης με τον Άθλο να τον ευχαριστεί δημόσια και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του ν

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Καψαλιάρη

Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του αθλητή Καψαλιάρη Χρήστο στον Άθλο Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 2017 . Ο Καψαλιάρης  Χρήστος  αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου. Αγωνίστηκε στις ομάδες του Έβρου Σουφλίου, της Α.Ε.Κομοτηνής , της Νέας Βύσσας και του Α.Ο.Ορεστιάδας.   Γεννήθηκε το 1978 και έχει ύψος 1,86.  Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας.

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...