Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Κιόση, ανανέωσε Γάτση

Ανακοίνωσε Κιόση, ανανέωσε Γάτση

Στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Κιόσης καθώς ο έμπειρος κεντρικός μετά την συμφωνία που υπήρξε ανακοινώθηκε και επίσημα από το «κυανόλευκο» ΤΑΑ.

Οι αιμορραγία παικτών από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται καθώς μετά τον Κώστα Δαλακούρα που ανακοινώθηκε από την Γερμανική CV Mitteldeutschland, την σειρά πήρε ο Χρήστος Κιόσης που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για χάρη του Ηρακλή.

Ο έμπειρος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τον «Γηραιό» και τη νέα χρονιά θα φορά εκ νέου τα «κυανόλευκα» αλλά αυτή τη φορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ανανέωσαν την συνεργασία τους και με τον αρχηγό τους Τάσο Γάτση ο οποίος παραμένει και τη νέα χρονιά και μαζί με τον Κιόση θα αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ πετοσφαίριση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Τάσο Γάτση. Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Χρήστου Κιόση. Οι δύο αθλητές θα είναι οι κεντρικοί της ομάδας μας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!»