ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε Μακ Κίμπιν η Ραβένα

Ανακοίνωσε Μακ Κίμπιν η Ραβένα

Και με τη… βούλα παίκτης της ιταλικής CMC Ραβένα είναι εδώ και λίγα λεπτά, ο Αμερικανός πρώην πασαδόρος της Λαμίας, Riley McKibbin, ο οποίος ανακοινώθηκε και επισήμως από την ιταλική ομάδα ως αντικαταστάτης του διεθνή Γάλλου, Μπεντζαμιν Τονιουτί που πήγε στην ρωσική Ζενίτ Καζάν.

Ο γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου του 1988 στη Χονολουλού πασαδόρος, που χθες στο Ζηρίνειο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Γυμναστικού αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στη Ραβένα και από αύριο το πρωί θα τεθεί στη διάθεση του νέου του τεχνικού, Καντόρ. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στην Serie A, καθώς από το 2011-2013 αγωνίστηκε στη Σαν Τζιουστίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Αμερικανού νέου συμπαίκτη του Ραφαήλ Κουμεντάκη, έρχεται να προστεθεί στη λίστα κι άλλων “δικών” μας παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, όπως ο Σάκης Ψάρρας και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

ΔΙΕΘΝΗ
19/09/2024

Μπουμ! Ο Νγκαπέ στην Πουατιέ (vid)

Είναι αναμφίβολα η είδηση του μήνα, αν όχι η μεταγραφή-έκπληξη της φετινής σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο 33χρονος σούπερ σταρ Ερβίν Νγκαπέ επέστρεψε...