PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Μελετιάδη το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Μελετιάδη το Αιγάλεω

Την απόκτηση της Όλγας Μελετιάδη ανακοίνωσε το Αιγάλεω που  με την προσθήκη της 30χρονης κεντρικής κάλυψε επάξια το κενό της Αγγελικής Καββαδία…

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην Α1 με την Ηλιούπολη η Όλγα Μελετιάδη τη νέα σεζόν θα φορά τα «κυανόλευκα» του City ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της ομάδα των Δυτικών Προαστίων στην Preleague.

Η Μελετιάδη μαζί με την Μανώλικα αναμένεται να αποτελούν το δίδυμο των «πύργων»  του Αιγάλεω που μπήκε δυναμικά στην μεταγραφική αγορά.

Η έμπειρη κεντρικός από τα Φάρσαλα κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί  στις Αμαζόνες Φαρσάλων (2002-2004), στον Φιλαθλητικό Λάρισας (2004-2007), στην Πετρούπολη (2007-2010), στην Ένωση Βύρωνα (2010-2013), στην Θέτιδα Βούλας (2013-2017), ενώ τελευταία της ομάδα ήταν η Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ από σήμερα έχει στο δυναμικό της την εκπληκτική κεντρική ΟΛΓΑ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗ.

Η Όλγα είναι μια αθλήτρια που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του vollley, όχι μόνο για την αθλητική της αξία αλλά και για τον υπέροχο χαρακτήρα της . Κάτι που ταιριάζει πολύ στην ομάδα του Αιγάλεω.

ΟΛΓΑ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που έγινες κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του CITY.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ..!!!

ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..!!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...