ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε Παπαφωτίου, Μάρκοβιτς η Μιλούζ

Ανακοίνωσε Παπαφωτίου, Μάρκοβιτς η Μιλούζ

Ένα ακόμη αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά πριν λίγες ώρες από τη γαλλική Μιλούζ, η οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει, “έντυσε” στα χρώματά της τη διεθνή μας πασαδόρο και Κυπελλούχο Γερμανίας με την  Στουτγκάργδη, Αθηνά Παπαφωτίου.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου, πέραν της απόκτησης της Παπαφωτίου για ένα έτος, με την επιστροφή στην Αλσατία της 28χρονης Ρωσίδας κεντρικής, Γιούλια Φερουλίκ (1.87μ), έπειτα από μία δυνατή σεζόν στην χώρα της, αλλά και την μεταγραφή της νεοπαοκτηθείσας Σέρβας ακραίας της Μπεζιέ, Μπογιάνα Μάρκοβιτς, στόχος της Μιλούζ είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στη γαλλική Λίγκα.

Για αυτό και η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Όλγα Τρατς, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της με την Ουκρανή, πρώην κεντρική του Ολυμπιακού.

Αντίπαλη με Ανγκούλο, Χάρμς

Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Παπαφωτίου θα βρεθεί αντιμέτωπη και μία άλλη γνώριμη άσο από την θητεία της στην Α1 Γυναικών, την Κολομβιανή διαγώνια ( Απολλώνιος Κερατσινίου, Ηρακλής Κηφισιάς, Κερατέα), Τζέσικα Ανγκούλο, που μαζί με την 34χρονη Βραζιλιάνα, παλιά λίμπερο (2008) της Στουτγκάρδης, Έβελιν Ντελογκού θα ενισχύσουν την προσεχή σεζόν την Ίστρ. Σε αντίπαλο στρατόπεδο όμως, αυτό της Ναντ θα βρίσκεται πλέον και η πρώην συμπαίκτριά της στην Στουτγκάρδη, Αμερικανίδα διαγώνια, Κατρίν Χάρμς.