Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Ρικάρντο Κάλβο ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Ρικάρντο Κάλβο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του διεθνή Κουβανού πασαδόρου Ρικάρντο Κάλβο Μανσάνο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών…

Η Θεσσαλονίκη αποδεικνύεται ιδανικός προορισμός για τους Κουβανούς τα τελευταία χρόνια καθώς ο ΠΑΟΚ μέσω του Θανάση Μαργαρίτη φροντίζει να εξασφαλίζει την παρουσία στην ομάδα κορυφαίων αθλητών.

Μετά τους Χιμένες και Σεπέδα, η παράδοση συνεχίζεται με τον Ρικάρντο Νορμπέρτο Κάλβο Μανσάνο ο οποίος και ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Κουρνέτα.

calvo

Ο Ρικάρντο Κάλβο αν και γεννημένος στις 2 Οκτωβρίου του 1996, στα 20 χρόνια του έχει καταφέρει να είναι βασικό στέλεχος της Κούβας στο World League του 2015 και να έχει οδηγήσει τους “πάνθηρες” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το 2014 ήταν μέλος στην Εθνική ομάδα που συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας, ενώ το 2105 συμμετείχε με την Κούβα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzanoγια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.