Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Rodriguez ο Πανναξιακός (vid)

Ανακοίνωσε Rodriguez ο Πανναξιακός (vid)

Την απόκτηση της 24χρονης διεθνής Κουβανής διαγώνιας Heidy Margarita Rodriguez Lopez ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Πανναξιακού η οποία συνεχίζει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Την συμφωνία με την αρχηγό της Εθνικής Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανναξιακός.

Η 24χρονη Κουβανή διαγώνιος με την εμπειρία και το ταλέντο της θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και άπαντες αισιοδοξούν πως με την πολύτιμη βοήθειά της η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά την νέα περίοδο στα σαλόνια της Α1.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η αθλήτρια, ύψους 1.87, είναι γεννημένη το 1993 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Αυτή τη χρονική περίοδο ηγείται της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε την πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στη Νάξο και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική της παρουσία θα προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους Ναξιώτες αλλά και στους φίλους του βόλεϊ γενικότερα».

Δείτε στο video το νέο απόκτημα της Νάξου εν δράση…

https://www.youtube.com/watch?v=ud2QHGsWwGs